Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστικοποιήθηκε η άνοδος!

Posted On Κυριακή, 03 Απριλίου 2016 18:58

Με μια νέα ανατροπή από αυτές που έχουμε δει κάμποσες φορές φέτος ο ΑΡΗΣ μας από το πρώτο ημίχρονο γύρισε το εις βάρος του σκορ και κατάφερε να κλειδώσει τη νίκη πριν το 45' . Αν και μείωσαν οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να κάνουν παραπάνω ζημιά και ο ΑΡΗΣ μας με μια ακόμη νίκη πήρε τους 3 βαθμούς και οριστικοποίησε και μαθηματικά την άνοδο στην Football League. 

Μόλις στο 11' οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ σε μια φάση που ο Τζινάρ(δεν ήταν και στην καλύτερη του μέρα) δεν μπόρεσε να αντιδράσει σωστά κάτι που πείσμωσε τους παίκτες μας όπως φάνηκε στη συνέχεια. 3 λεπτά αργότερα ο Μελισσάς με κεφαλιά ισοφάρισε ενώ στο 22' ο Ανδρέας Τάτος με πολύ ωραίο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα μας. Λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου ο Τσουμάνης κέρδισε το πέναλτι και ο Καπνίδης έκανε το 3-1 από τα 11 βήματα. Εκεί κάπου τελείωσε και το παιχνίδι μιας και το δεύτερο ημίχρονο ήταν ακόμη μια αγγαρεία με τον ΑΡΗ να  διαχειρίζεται το προβάδισμα του στο σκορ και παρά το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων δεν δυσκολεύτηκε να φθάσει στη νίκη.

Με αυτή τη νίκη ο Ν.Αναστόπουλος και οι παίκτες του ολοκλήρωσαν με ευκολία την φετινή αποστολή τους κάτι που αν και αναμένο το περσινό φιάσκο Καλαϊτζίδη μας έκανε προς στιγμή να σκεφτόμαστε αν και φέτος θα μπορούσε να επαναληφθεί η περσινή ιστορική αποτυχία. Τα εύσημα της ανόδου φυσικά ανήκουν και στον κ.Καρυπίδη που όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι από την πρώτη ημέρα που ασχολήθηκε με τον ΑΡΗ δεν άφησε περιθώρια για αμφισβήτηση. Φυσικά υπάρχει και το κομμάτι της εκκαθάρισης που είναι εξίσου σημαντικό μιας και ένας ΑΡΗΣ χωρίς χρέη θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να δώσει όραμα στον Αρειανό. Οποιοδήποτε όμως άλλο σενάριο που δεν θέλει τον ΑΡΗ καθαρό θα ισοδυνάμει με την απόλυτη αποτυχία του συλλόγου μας σε όλα τα επίπεδα. Ο ερασιτέχνης επιμένει να απέχει από την διαδικασία, ο κόσμος να το δέχεται αδιαμαρτύρητα αυτό και το βάρος να πέφτει αναπόφευκτα στον κ.Καρυπίδη. Ο χρόνος θα δείξει, μέχρι τότε ας αρκεστούμε στις γλυκανάλατες ειδήσεις για το "κρυφτούλι" με τον Κοντωνή και την  άνευ ουσίας παρουσία του προέδρου του Α.Σ. στις εξελίξεις.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!