Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΡΗΣ – μπαογκ 0-2 | Λύγισε από τις απουσίες του …και την έλλειψη κίνητρου ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Posted On Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020 22:05

Τις πολλές απουσίες και την έλλειψη συγκέντρωσης στο πρώτο ημίχρονο πλήρωσε η ομάδα μας σήμερα χάνοντας εύκολα από τον μπάογκ με 0-2. Εμφανώς αποσυντονισμένη η ομάδα στο ξεκίνημα ξύπνησε αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ. Σε απόγνωση ο Ένινγκ με βλέπει τις διαθέσιμες επιλογές του ολοένα και να περιορίζονται.

Με 18άδα ανάγκης κατέβηκε ο ΑΡΗΣ μας στο σημερινό παιχνίδι με τους περισσότερους παίκτες στον πάγκο να είχαν διακοσμητικό ρόλο. Το deal του Φέτφα(που ήταν στον πάγκο για να προφυλαχθεί), οι τραυματισμοί των Μαρτίνες και Λάρσον(που μας αποχαιρέτησε) αλλά και το ξαφνικό πρόβλημα στο ζέσταμα με τον Ντιγκινί ουσιαστικά έδεσε τα χέρια του Ένινγκ.  Και όλα αυτά σε ένα χρονικό σημείο όπου ο Γερμανός λογικά θα προχωρούσε σε αρκετές αλλαγές ψάχνοντας την αντίδραση μετά τον πικρό αποκλεισμό από την ΑΕΚ. Ως αποτέλεσμα ο συμπολίτης μπήκε πολύ πιο δυνατά από την ομάδα προσπαθώντας να πάρει κεφάλι όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Το χαζό πέναλτι του Μπά το σταμάτησε ο Κούεστα που σήμερα ήταν πάρα πολύ καλός αλλά αυτό δεν άλλαξε ουσιαστικά την ροή του αγώνα. Η πίεση των φιλοξενουμένων απέδωσε και στο 36’ σε μια στημένη φάση με κεφαλιά έγινε το 0-1 με την άμυνα μας απλά να παρατηρεί…  Και ενώ η ομάδα φαινόταν μετά από αυτό το γκολ να έχει αφυπνιστεί ήρθε μια αδράνεια στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όπου έγινε το 0-2 και ουσιαστικά χάθηκε το παιχνίδι. Στην επανάληψη η ομάδα μπήκε πιο ορεξάτη, πίεσε, κυνήγησε το γκολ αλλά σπατάλησε ότι ευκαιρίες της δόθηκαν. Όσο περίεργη και αν φάνηκε η απόφαση του Ένινγκ να μην κάνει αλλαγές με λίγο περισσότερη σκέψη μάλλον  ο Γερμανός είχε τα δίκια του. Κανείς από τους διαθέσιμους παίκτες δεν θα μπορούσε να αλλάξει την εικόνα της ομάδος και μάλλον θα δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα παρά να δώσει λύσεις.

Με το που κλειδώθηκε η συμμετοχή μας στα πλέιοφς και μαζί και η έξοδος στην Ευρώπη αυτά τα παιχνίδια τα περιμέναμε πολύ διαφορετικά. Οι εξελίξεις όμως μας πρόλαβαν και ο απογοητευμένος, χωρίς κίνητρο και αποδεκατισμένος ΑΡΗΣ γνώρισε μια πικρή ήττα σε ένα γήπεδο χωρίς τον δωδέκατο παίκτη στο πλευρό του. Ο ΑΡΗΣ και σήμερα πλήρωσε τα λάθη του περσινού καλοκαιριού και της απαγόρευσης μεταγραφών τον Ιανουάριο. Τα αναγνωρίζουμε όλα αυτά όπως όμως πρέπει και οι εναπομείναντες παίκτες να καταλάβουν ότι όταν φοράς την φανέλα του ΑΡΗ κανένα παιχνίδι δεν είναι αδιάφορο. Πόσο μάλλον όταν απέναντι σου είναι αυτή η εμετική ομάδα. Περιμένουμε την αντίδραση της ομάδος την ερχόμενη Τετάρτη.

ΥΓ. Προκλητικός ο Γερμανός που έδειξε από το ξεκίνημα τις διαθέσεις του. Εύκολα μας φόρτωσε με κάρτες ιδιαίτερα στις περιπτώσεις των Τόνσο και Σάσα ενώ και η απευθείας κόκκινη στον Δεληζήση ήταν υπερβολική. Την κατάπιε όμως την αυστηρότητα του στο 50’ στην ξεκάθαρη δεύτερη κίτρινη και αποβολή του Μάτος. Προφανώς και ήρθε «διαβασμένος».

ΥΓ2. Τίποτα κακό δεν υπάρχει στο να πουλάς παίκτες ή να αφήνεις να φύγουν όσους δεν θέλεις να χρυσοπληρώσεις. Αρκεί να τους αναπληρώνεις με ισάξιους ή και καλύτερους.

ΥΓ3. Και όπως συμβαίνει πάντα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο για 60’’ ο Ένινγκ από μαέστρος έχει γίνει άσχετος και εμμονικός. Με μια ομάδα που δεν έχτισε αυτός, που δεν μπόρεσε να κάνει τις δικές του μεταγραφές και ξαφνικά για διάφορους λόγους έχει μείνει χωρίς στόπερ και μπαν και με έναν επιθετικό βεντέτα που δεν σκοράρει. Με μια ομάδα που παίζει θελκτικό ποδόσφαιρο, εξασφάλισε την Ευρώπη και εκτός απροόπτου θα έχει κάνει ένα βηματάκι προς τα εμπρός σε σχέση με πέρσι που βγήκες έκτος.

ΥΓ4. Στην ίδια λογική που και ο Κουέστα προς το τέλος της χρονιάς ήταν άχρηστος και έπρεπε να παίζει ένας πιτσιρικάς στη θέση του τώρα πρέπει πάσα θυσία να τον κλείσουμε.

ΥΓ5. Και ξαφνικά μπαίνει και πάλι ο Καρυπίδης στο κάδρο των ευθυνών… για τα χρέη από το παρελθόν και για μια περίεργη χρονιά όπου αγωνιστικά χάθηκε στην πορεία η βοήθεια του πιο πολύτιμου παίκτη της ομάδος που είναι ο κόσμος της και εξωαγωνιστικά χάθηκαν πάνω από 2.000.000€ από εισπράξεις.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!