Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΡΗΣ – Ολυμπιακός 2-4 | Προσπάθησε… αλλά δεν απέφυγε την βαριά ήττα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Posted On Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 21:55

Με τον Φετφατζίδη να επιστρέφει ορεξάτος μετά την μεταγραφική του περιπέτεια ο ΑΡΗΣ ήταν πιο απειλητικός αλλά στην άμυνα ήταν τραγωδία και δίκαια ηττήθηκε με το βαρύ 4-2. Αμίλητος ο Ένινγκ που δείχνει ανήμπορος να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Ευχάριστο «διάλλειμα» το πρώτο γκολ του νεαρού Μπαγκαλιάννη.

Οι πολλές αλλαγές του Ολυμπιακού , η συμμετοχή του Φετφατζίδη και η επιλογή του Ένινγκ να μην βάλει τον Διαμαντόπουλο μέσα έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα να παρουσιαστεί σαφώς καλύτερη μεσοεπιθετικά. Αν και  ο Γκάμα ήταν σε πολύ κακή ημέρα με κινητήριο μοχλό τον Φετφατζίδη η ομάδα κυκλοφόρησε ωραία την μπάλα και δημιούργησε μπόλικες ευκαιρίες . Τα τελειώματα όμως ήταν τραγικά σε αντίθεση με αυτά του Ολυμπιακού που αποδείχθηκε πιο αποτελεσματικός. «Αρωγός» στην αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού ήταν η κακή μας άμυνα όπου από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα ήταν ένα απέραντο σκορποχώρι. Χάθηκε ο Ροζ στα αριστερά ενώ και οι νεαροί Μπακουτσής και Μπακαλιάνης είχαν πολύ κακές τοποθετήσεις και επιστροφές με αποτέλεσμα ο Κουέστα σε πολλές φάσεις να μένει μόνος και να αναγκάζεται σε εντυπωσιακές επεμβάσεις ή στο να μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα. Εκμεταλλεύτηκε ελαφρώς η ομάδα μας τις αλλαγές του Ολυμπιακού αλλά δυστυχώς όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από το σημερινό παιχνίδι…

Ολοκληρώθηκε βασανιστικά ακόμη ένα παιχνίδι για την αγαπημένη μας με μια ακόμη βαριά ήττα να μοιάζει φυσιολογική…  Δύσκολα μπορεί κανείς να περιγράψει αυτό που βιώνει ο Αρειανός οπαδός αυτή την περίοδο και όλοι κρεμόμαστε από τις επίσημες ανακοινώσεις της ΠΑΕ σχετικά με το μπαν. Πρώτα το μπαν …και μετά οι μεταγραφές.

ΥΓ. Φωνάζεις γιατί δεν δίνονται ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες… παίζουν, τρως 4 γκολ για πλάκα και μετά προσγειώνεσαι στην πραγματικότητα.

ΥΓ2. Τι και αν γράφουμε για μιντιακούς στρατούς και οι μάσκες από τα πληρωμένα αρδάκια να έχουν πέσει εδώ και καιρό… πάλι ένα δύο στημένα άρθρα είναι αρκετά για να ξεσηκώσουν μερικούς συνΑρειανούς μας και να ξεκινήσουν επανάσταση.

ΥΓ3. Τόσα χρόνια με διαχειριστές και εράνους μας έγινε βίωμα… οτιδήποτε διαφορετικό μας τρομάζει, μας ξινίζει και θέλουμε να το φάμε.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!