Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μοναδικό γιατρικό οι νίκες, με αφετηρία τον Βόλο

Posted On Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 17:56

Με τους κραδασμούς του αποκλεισμού από το Europa League και το διαζύγιο με τον Ένινγκ(και τους υποψήφιους διαδόχους του) ακόμη να συνεχίζονται αδιάκοπα, ο ΑΡΗΣ μας καλείται να τα αφήσει όλα στην άκρη και να πάρει τη νίκη στο Βόλο. Με τον Τερζή στον πάγκο μέχρι νεοτέρας, άπαντες γνωρίζουν ότι ο μοναδικός τρόπος για να βγει η ομάδα από το πηγάδι που έπεσε είναι να κερδίζει, απαλύνοντας κάπως τον πόνο όλων μας…

Η αποστολή από τον υπηρεσιακό προπονητή μας όπως ήταν αναμενόμενο δεν έκρυβε κάποια έκπληξη αλλά το τι θα δούμε μέσα στο γήπεδο αποτελεί ένα τεράστιο ερωτηματικό. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στις αποτυχίες όπως και στις επιτυχίες μερίδιο ευθύνης έχουν όλοι οπότε η αναμέτρηση της Κυριακής θα είναι και ένα κρας τεστ και για τον Απόστολο Τερζή. Είχε τις διαφωνίες του με τον Ένινγκ ως προς την αξιοποίηση του ρόστερ; Ή το αγωνιστικό πλάνο παρωδία των πρώτων 2 επίσημων αγώνων ήταν κοινό αποτέλεσμα; Πέρα όμως από το τεχνικό κομμάτι θα πρέπει μέσα στο γήπεδο να δώσουν την δική τους απάντηση και οι παίκτες. Άλλωστε ο Ένινγκ ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του σχετικά με τις ευθύνες και εφόσον κάτι τέτοιο δεν ισχύει θα πρέπει κάθε παίκτης ατομικά και όλοι μαζί ομαδικά να το αποδείξουν. Όσο για τον αντίπαλο μας αν και δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο την 1η αγωνιστική και μόνο που πήρε το διπλό με τον Ατρόμητο έπεισε ότι χρίζει της προσοχής μας. Ιδίως όταν μετά από 2 επίσημα παιχνίδια, οι αργές επιστροφές μας και η ασταθής άμυνα είναι η αχίλλειος πτέρνα μας.

Δύσκολα συνέρχεσαι από έναν τόσο ντροπιαστικό αποκλεισμό όσο και από τις σπασμωδικές αντιδράσεις της διοίκησης στο θέμα του προπονητή. Μόνο με τη νίκη στο Βόλο μπορεί να επέλθει η όποια ηρεμία, να ξαναθυμηθούμε ότι ο Ματέο Γκαρσία επιστρέφει, ότι ακολουθεί και άλλη ενίσχυση αλλά και ότι βρισκόμαστε μόλις στο ξεκίνημα της σεζόν. Πάμε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μου!

ΥΓ. Η απόλυση του Ένινγκ με τη συνολική διαχείριση στο θέμα του προπονητή διαχρονικά είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Κάποια στιγμή θα πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και ανεξάρτητα από το όνομα που κάθεται στον πάγκο μας, να του δίνεται μια λογική ευκαιρία για να κριθεί.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!