Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με νέα πρόσωπα για το «τρίποντο» κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης

Posted On Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 19:44

Μετά από 2 εβδομάδες προετοιμασίας και κάμποσες σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, ο ΑΡΗΣ μας θα παλέψει στο γήπεδο των Ιωαννίνων για τη νίκη απέναντι στον  Απόλλων Σμύρνης. Με τους Σίλβα και Κάτσε για πρώτη φορά στην αποστολή και τις καλές κινήσεις στο φινάλε των μεταγραφών να τονώσει την αισιοδοξία όλων η ομάδα ρίχνεται με τις καλύτερες προϋποθέσεις σε αυτή την μάχη.

Πολυπρόσωπο και με μπόλικη ποιότητα είναι πλέον το ρόστερ  και  όπως φαίνεται στο ξεκίνημα ο ανταγωνισμός για μια θέση έχει αφυπνίσει τους πάντες. Μετά και από τις τελευταίες μεταγραφικές πινελιές έχει γίνει κατανοητό ότι όποιος θέλει φανέλα βασικού πρέπει να παλέψει για να την κερδίσει. Και αυτό ακριβώς το τελευταίο θέλουμε και πρέπει να δούμε μέσα στο γήπεδο το απόγευμα του Σαββάτου. Με τον Ματέο Γκαρσία να έχει πλέον πολλά παιχνίδια στα πόδια του, τον Μανσίνι να έχει βρει δίχτυα και τον Γκάμα και τους Μπερτόγλιο σχεδόν MVP δύσκολα μπορεί κανείς να προβλέψει τι θα επιλέξει ο Μάντζιος. Το πιο πιθανό σενάριο όμως  είναι να δούμε έναν εκ των Μανσίνι ή Γκαρσία να μένει τελικά στον πάγκο. Αντιθέτως στις υπόλοιπες θέσεις η νίκη στο ΟΑΚΑ μάλλον διατηρεί το ίδιο σχήμα. Κάτσε και Σίλβα έχουν λίγες προπονήσεις ακόμη οπότε το πιθανό είναι να τους δούμε ως αλλαγές εφόσον το επιτρέψει η ροή του παιχνιδιού. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει και στη θέση του τερματοφύλακα όπου η επιλογή του Μάντζιου θα δείξει αν ο Κουέστα έχασε τη θέση του ή απλά πήρε μια «επίπληξη» από τον προπονητή του.  Πέρα όμως από τον εσωτερικό ανταγωνισμό το καλό ξεκίνημα έχει ανοίξει την όρεξη της ομάδος που θέλει και μπορεί να διατηρηθεί στην κορυφή. Ο Απόλλων Σμύρνης όχι μόνο είναι μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της λίγκας αλλά σε σχέση με εμάς είναι και πιο ανέτοιμοι. Ακριβώς όπως ήταν και τα Γιάννενα που έκοψαν βαθμούς τόσο από εμάς όσο και από τον Ολυμπιακό. Αυτά τα λάθη δεν πρέπει να επαναλαμβάνονται κάτι που σημαίνει ότι η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα για αυτό το παιχνίδι. Μόνο έτσι η προσπάθεια όλων θα επιβραβευθεί, μόνο έτσι θα έχει αξία ο εσωτερικός ανταγωνισμός και οι υψηλές προσδοκίες όλων μας.

Ευχάριστος πονοκέφαλος πλέον γίνεται για τον Άκη Μάντζιο η επιλογή όχι μόνο των βασικών αλλά ακόμη και αυτών που θα συμμετέχουν στην αποστολή. Το παιχνίδι με τον Απόλλων Σμυρνής είναι ιδανική ευκαιρία για να συνεχίσουμε το καλό μας ξεκίνημα. Το πάθημα όμως με τα Γιάννενα πρέπει να μας γίνει μάθημα. Για αυτό πάθος και αποφασιστικότητα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λέπτο… και ντου για ακόμη μια νίκη ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μου!

ΥΓ. Μετά και από τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις  αυτό που απομένει είναι ο καθένας να αποδείξει την αξία του. Πρώτα από όλους ο Άκης Μάντζιος που πρέπει να πείσει ότι μπορεί να διαχειριστεί ένα ποιοτικό και βαθύ ρόστερ αλλά και οι παίκτες να δείξουν με την παρουσία ότι οι υψηλές προσδοκίες όλων μας είναι δικαιολογημένες.

ΥΓ2. Όταν λέμε ότι ο ΑΡΗΣ πρέπει να δυναμώσει σε όλα τα επίπεδα εννοούμε και κάποιες καταστάσεις σαν και αυτές που μας αναγκάζουν να "ξενιτευτούμε" στο γήπεδο των Ιωαννίνων.

ΥΓ3. Για την Εθνική των μανατζαρέων και της εξυγίανσης τα λόγια είναι περιττά… Σαν να  βιτρίνα στο κατάστημα που ότι θέλεις να ξεστοκάρεις το πλασάρεις σε περίοπτη θέση μέχρι να το πουλήσεις. Ζούμε ημέρες απόλυτης ποδοσφαιρικής εξυγίανσης!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!