Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατρόμητος – ΑΡΗΣ 2-2 | ΄Ορθιος απέναντι στην "αλητεία" Ευαγγέλου ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Posted On Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020 21:57

Παλικαρίσια εμφάνιση από τον ΑΡΗ μας στο Περιστέρι που κόντρα στον  Ατρόμητο και στον «κομάντο σε ειδική αποστολή» Ευαγγέλου επέστρεψε από το 2-0 παίζοντας με 10 παίκτες από το 35’. Οργή και αηδία για τα κοράκια της εξυγίανσης που κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να σταματήσουν την ξέφρενη πορεία της ομάδος μας. Έδειξε όμως χαρακτήρα ο ΑΡΗΣ μας και παρά τους 2 βαθμού πους έχασε έπεισε για ακόμη μια φορά ότι φέτος είναι πολύ δυνατός!

«Κλεφτοπόλεμο» περιμέναμε από τον Ατρόμητο και αυτό ακριβώς είδαμε σήμερα με τον Μάντζιο να έχει στήσει σωστά την ομάδα και χωρίς να απειλούμαστε καθόλου με υπομονή να ψάχνουμε το γκολ. Ένα γκολ που μπορούσε να έρθει από τον Μάνο που οριακά δεν πρόλαβε την παράλληλη σέντρα ή από το σουτ του Μπερτόγλιο. Κόντρα όμως στη ροή του παιχνιδιού ο Ευαγγέλου που από το ξεκίνημα έδειχνε τις διαθέσεις στην μια φορά που πέρασε ο Ατρόμητος το κέντρο ανακάλυψε πέναλτι για χέρι του Ροζ και 2η κίτρινη κάρτα μόλις στο 35’. Μια φάση που για ανεξήγητους λόγους(ή για τους γνωστούς «εξυγιαντικούς» λόγους) ο Ευαγγέλου δεν ήθελε να την δει στο VAR και η «ανεξάρτητη» συνδρομητική τηλεόραση αποφάσισε να μην μας την δείξει replay όπως συνηθίζεται. Τι και αν φαινόταν ότι η μπάλα χτυπάει στο κεφάλι… Ο Ευαγγέλου ήταν σίγουρος, ο Μανούχος στο VAR ήταν σίγουρος, οι υπεύθυνοι της τηλεοπτικής μετάδοσης ήταν σίγουροι…  Όπως σίγουροι ήταν οι Ευαγγέλου και Μανούχος για τα τραβήγματα και χτυπήματα του Μανούσου, του Ρισβάνη και των άλλων μεγάλων μπαλαδόρων του Ατρομήτου που μάλλον σε αγώνα ράγκμπι θα έκαναν καλύτερη καριέρα. Αν και θεωρητικά τα πράγματα έγιναν δύσκολα, η ομάδα μας παίζοντας με 10 παίκτες έβγαλε αντίδραση και πείσμα μη εγκαταλείποντας τη μάχη. Ούτε καν όταν πάλι κόντρα στη ροή του αγώνα οι κόντρες ευνόησαν τον επιθετικό του Ατρομήτου που έπιασε και το σουτ εξαιρετικά κάνοντας το 2-0. Οι αλλαγές των Σίλβα και Κάτσε έδωσαν κατευθείαν την ώθηση που χρειαζόταν η ομάδα, με τον πορτογάλο να κινείται ωραία στα πλάγια και να βγάζει την ασιστ στον Κάτσε που χώθηκε στην περιοχή εξαιρετικά. Η πίεση του ΑΡΗ συνεχίστηκε και με την είσοδο των Λόπεθ και Μαντσίνι έγινε ακόμη πιο έντονη. Αποτέλεσμα αυτή της πίεσης ήταν και το δεύτερο γκολ με τον Μαντσίνι να συνδυάζεται αλλά playstation με τον Σάσα και τον τελευταίο να στέλνει με ωραίο διαγώνιο σουτ την μπάλα στα δίχτυα.  Ο Ατρόμητος τα είχε χαμένα και αν και με παίκτη παραπάνω στο μυαλό του ήθελε απλά να αποφύγει την ολική ανατροπή όπως και τα κατάφερε με την βοήθεια που του προσέφερε ο Ευαγγέλου μέχρι και το σφύριγμα της λήξης.

Αν και θα θέλαμε να μπαίνει πιο δυνατά η ομάδα στα παιχνίδια σήμερα ο ΑΡΗΣ ήταν από την αρχή ήταν στον ρόλο του οδηγού. Δεν απειλήθηκε καμία φορά ενώ μέχρι να μείνει με 10 παίκτες στο 35’ είχε καταφέρει να δημιουργήσει 2-3 ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι άλλαξε και είδαμε έναν ΑΡΗ να απαιτεί το γκολ. Με τον Σάσα να θυμίζει τον παίκτη που εντυπωσίασε την περσινή σεζόν να παρασέρνει και όλους τους υπόλοιπους η ομάδα έβγαλε αστείρευτο πάθος μέσα στο γήπεδο. Ο Σούντγκρεν ιδίως μετά το σημείο που παίξαμε με 3 στην άμυνα ήταν εξαιρετικός. Ενώ οι Σίλβα και Κάτσε μεταμόρφωσαν κυριολεκτικά την  ομάδα. Πολύ καλά τα αντανακλαστικά του Μάντζιου που με τις αλλαγές του κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια παρά την υπερπροσπάθεια του Ευαγγέλου. Ενώ και το πλάνο του εξαρχής έδειχνε να αποδίδει.

Ισοπαλία σαν νίκη ήταν η σημερινή στο Περιστέρι κόντρα στον Ευαγγέλου, τον Μανούχο και όλη αυτή την δυσωδία του Ελληνικού ποδοσφαίρου που εκπροσωπούν. Έδειξε χαρακτήρα η ομάδα μας που με 10 παίκτες όχι μόνο κατάφερε να ισοφαρίσει αλλά έπειθε ότι αν είχε λίγο χρόνο παραπάνω θα έπαιρνε και το διπλό. Μας κόψανε βαθμούς αλλά την ξέφρενη πορεία του κιτρινόμαυρου τραίνου δεν την σταματάνε έτσι εύκολα! Συνέχισε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μου να τους πονάς και να τους αναγκάζεις να ξεφτιλίζονται!

ΥΓ. Σαν να μην φθάνει που σε καμία φάση από αυτές που διαμαρτύρεται ο ΑΡΗΣ μας δεν «δούλεψε» το VAR, είχαμε και τους «φωστήρες» να αναλύουν 10 ώρες το video μπας και ανακαλύψουν κάτι στο δεύτερο γκολ μας!

ΥΓ2. Και για να μην μπερδευόμαστε… δεν ήταν μόνο το πέναλτι-φάντασμα και η αποβολή του Ροζ. Ήταν το χτύπημα του Μανούχου, ήταν τα τραβήγματα σε κάθε μας αντεπίθεση που δινόντουσαν απλά φάουλ, ήταν το πέναλτι στον Μάνο, ήταν πολλά ακόμη…

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!