Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια γροθιά όλος ο ΑΡΗΣ κόντρα στην δυσωδία του ποδοσφαίρου …και τον ΟΦΗ

Posted On Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 19:18

Ομοψυχία και συσπείρωση ήταν απάντηση του οργανισμού ΑΡΗ σε όλη αυτή την δυσωδία του Ελληνικού ποδοσφαίρου που αποπνέουν τα γνωστά κέντρα σε βορρά και νότο. Ο Μάριος Σιαμπάνης βρέθηκε στο στόχαστρο του εμετικού μηχανισμού της «εξυγίανσης» για λόγους που ξεπερνάει την κοινή λογική αλλά η Αρειανή οικογένεια έσπευσε όπως έτσι έχει μάθει πάντα να λειτουργεί όταν απειλείται ένας μέλος να απλώσει ασπίδα προστασίας γύρω του. Την ίδια στιγμή ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες κλείνουν τα αυτιά στο παραλήρημα του συμπολίτη και ετοιμάζονται για ακόμη ένα διπλό στην Κρήτη με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Μόνο στο ποδοσφαιρικό Ελλαδιστάν θα μπορούσε ένας 21χρονος αθλητής από  «θύμα» να μετατραπεί σε «θύτη» πριν καλά καλά οι αρχές λάβουν δράση και η αλήθεια(όποια και αν είναι αυτή) λάμψει  μέσα από προβλεπόμενες διαδικασίες βάσει νόμων και όχι κάποιας «αμισθί πένας» και λοιπών επικοινωνιολόγων του 20ευρου. Όταν όμως έχει να κάνει με την παε μπαογκ στα χρόνια της «εξυγίανσης» όπου ακόμη και το αγωνιστικό κομμάτι μετατρέπεται απλά ένα «πιόνι» της επικοινωνιακής τους προπαγάνδας όλα θα πρέπει να τα περιμένουμε. Η υπεροψία και ο φανατισμός έχρισε τον «επαναστάτη της μπουνιάς» προπονητή και οδήγησε τους αντιπάλους μας αντί να παλέψουν για την νίκη να αναλωθούν σε αντιαθλητικά χτυπήματα και συνεχόμενες διαμαρτυρίες μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν το πλάνο της προπαγάνδας. Από το ποδόσφαιρο που λαβώθηκε(μαζί με τους συμπολίτες) μέχρι τον στημένο Κλάτεμπεργκ και τις φήμες που προϋπήρχαν πριν τον αγώνα για περίεργα τηλεφωνήματα να ερμηνεύονται σε «δάκτυλο» του Ολυμπιακού. Και φυσικά όλα αυτά μόνο και μόνο για να προσφέρουν σανό στα πρόβατα και να μην ασχοληθεί κανείς για το πώς θαύμα της Κλεάνθους με το τεράστιο μπάτζετ χάνει πανάξια και στα ίσια για ακόμη μια φορά από τους «δεν ασχολούμαστε μαζί σας» του «άφραγκου» Καρυπίδη που χρωστάει στους πάντες όπως λένε. Η απάντηση από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, τον ΑΣ ΑΡΗΣ, τους οργανωμένους και όλου του απλού κόσμου της ομάδος στο επίπεδο που αρμόζει τον σύλλογο μας απλά μας κάνει υπερήφανους που υποστηρίζουμε, αγαπάμε, ζούμε για αυτή την ομάδα!

Και αν οι δίπλα δεν ασχολούνται καθόλου με το «φιλικό» που έχουν κόντρα στον Παναθηναϊκό στο δικό μας στρατόπεδο υπάρχει πλήρη εγρήγορση για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Εκεί που γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πέρα από έναν μαχητικό ΟΦΗ μας περιμένει και ο νέος Καραντώνης ή Ευαγγέλου με τους «επιστήμονες» στο VAR. Ευτυχώς ο Μάντζιος και οι παίκτες του έχουν πλήρη επίγνωση του τι ακριβώς συμβαίνει και δείχνουν αποφασισμένοι να μην χαριστούν σε κανέναν. Η επιστροφή του Ροζ δίνει ένα ακόμη όπλο στα χέρια του Μάντζιου και αν και το δίδυμο Μπεναλουάν – Δεληζήσης τα πήγε εξαιρετικά, κόντρα στον ΟΦΗ θέλουμε το κάτι παραπάνω που μπορεί να δώσει ο Ροζ. Στις υπόλοιπες θέσεις δύσκολα να δούμε κάποια αλλαγή εκτός και αν τελικά δούμε τον Γκαρσία στον πάγκο μπας και ερχόμενος ως αλλαγή καταφέρει να φανεί πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι του.  Σίλβα – Μαντσίνι περιμένουν να αρπάξουν την ευκαιρία από τον Μάντζιο ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε τους Τζέγκο και Κάτσε(που έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων) που και αυτοί έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία με τον Τζέγκο να είναι η αποκάλυψη των μεταγραφών. Ο ΟΦΗ ως τώρα έχει μέτρια πορεία και πιθανόν να πληρώνει τη διάθεση που δείχνει να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο χωρίς να ταμπουρώνεται στην άμυνα. Κάτι που σε μεγάλο βαθμό μας βολεύει και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε.

Μετά και τη «σφαλιάρα» στον συμπολίτη πλέον έχει γίνει ξεκάθαρο σε όλους ότι μόνο τυχαία δεν είναι η παρουσία μας στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα με τον Άκη Μάντζιο έχει χτίσει χαρακτήρα και έχει βρει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει μέσα στο γήπεδο ξεπερνώντας κάθε  εμπόδιο που παρουσιάζεται στην πορεία της. Αυτό ακριβώς θα κάνει και το απόγευμα του Σαββάτου στην Κρήτη όπου με το διπλό θα αναγκάσει και τον Άγιο Βασίλη να ντυθεί φέτος στα κιτρινόμαυρα!

ΥΓ. Ότι πιο λυπηρό στο μεγάλο χωριό της Θεσσαλονίκης που ζούμε να βλέπεις φίλους και συγγενείς υποστηρικτές αυτής της ομάδος παρασυρόμενοι από την προπαγάνδα δεκαετιών να «στηρίζουν» με τις απόψεις τους πρακτικές και αντιλήψεις που ξεφεύγουν κατά πολύ από τα αθλητικά πλαίσια και από τα ιδεώδη που θα έπρεπε να πρεσβεύουν και να προάγουν κανονικά τα αθλητικά σωματεία.

ΥΓ2. Τις λεπτομέρειες για την υπόθεση Σιαμπάνη μόνο οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές και οι εντολείς τους τις γνωρίζουν. Αυτό που όλη η Ελλάδα όμως γνωρίζει είναι η εμετική επίθεση που δέχθηκε ένας 21χρονος αθλητής από ένα αθλητικό σωματείο και κάποιους υποτακτικούς.

ΥΓ3. Η ΕΠΟ ξεκίνησε να διερευνά την υπόθεση για τα συμβόλαια που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας! Όλα καλά!

ΥΓ4. Τα επιχειρήματα του συμπολίτη ούτε σε έκθεση δημοτικού δεν τα βρίσκεις…

ΥΓ5. Φαντάσου να είσαι μπαογκτζής χωρίς μνήμη χρυσόψαρου και με ένα μέτριο IQ και να ακούς στο παραλλήρημα της ομάδος σου μετά την ήττα από τον ΑΡΗ να αναφέρεται για διαιτητές στον πάγκο της Νότιχαμ Φόρεστ όταν επί εποχή Σαββίδη έχεις προσλάβει μπόλικους πρώην διαιτητές για "επιμόρφωση" και να μιλάς για περίεργες επαγγελματικό-οικογενειακές σχέσεις με τον Ολυμπιακό όταν στο δυναμκό σου έχεις σε περίοπτη θέση τον υιό Γκαγκάτση και πιο πριν είχες τον μπαμπά Γκαγκάτση με την γνωστή σχέση με τον Ολυμπιακό!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!