Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

2020: Χάθηκε η μπάλα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο… την βρήκε ο ΑΡΗΣ! ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Posted On Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 16:00

Αν θα μπορούσαμε να βρούμε κάτι το θετικό σε αυτό το μίζερο 2020 της πανδημίας που λύγισε όλο τον πλανήτη, αυτό είναι ξεκάθαρα ο ποδοσφαιρικός μας ΑΡΗΣ! Σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο κόντρα σε μια σειρά από εμπόδια και δυσοίωνες προβλέψεις ο Θ.Καρυπίδης, ο Α.Μάντζιος, οι παίκτες μας και όλοι όσοι αποτελούν κομμάτι της ΠΑΕ κατάφεραν να μας χαρίσουν μια μαγική ως τώρα πορεία και ένα αίσθημα αισιοδοξίας για το μέλλον που δεν έχει προηγούμενο! Το χαμόγελο στα χείλη και ο ενθουσιασμός όλων μας συνοδεύεται και από ένα παράπονο και μια γλυκιά προσμονή για την στιγμή που το lockdown θα λάβει τέλος και άπαντες θα μπορούν να βρεθούν κοντά στην ομάδα προσφέροντας απλόχερα το χειροκρότημα στους πρωταγωνιστές!

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑΣ Ο ΑΡΗΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ

Πρωταθλήματα στα χαρτιά, καμένοι φούρνοι και αυτοκίνητα, δολοφονικές επιθέσεις, πιστολέρο, κυβερνητικοί αβανταδόροι,  διαιτητές-κομάντο, τηλεκατευθυνόμενη ΕΠΟ και δικαστές, εξυγιαντικές συμμαχίες και δανεικοί με το τσουβάλι, απόπειρες δωροδοκίας και απειλές,  βλαχόμαγκες ποδοσφαιριστές και  «επαναστάτες» προπονητές, μιντιακοί στρατοί και χουλιγκάνοι σε «εντεταλμένες αποστολές» υπό την «ανοχή» της αστυνομίας  και άλλα πολλά συνθέτουν παραδοσιακά το Ελληνικό ποδόσφαιρο… Η εκατέρωθεν ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξύ των 2 χαλίφηδων του Ελληνικού ποδοσφαίρου λίγο πριν τις γιορτές απλά μας υπενθύμισε ότι ο πάτος είναι ακόμη πιο χαμηλά από εκεί που φανταζόμαστε.

Σε αυτό το περιβάλλον αγωνίζεται ο ΑΡΗΣ σε ένα παιχνίδι με μια τράπουλα σημαδεμένη που παλεύει κόντρα σ το VAR και τους ξένους διαιτητές να διατηρήσει τις νοοτροπίες και πρακτικές δεκαετιών. Η απλή απάντηση του ΑΡΗ σε όλο αυτόν τον οχετό περιγράφεται με μια λέξη, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! Με μπροστάρη σε αυτήν την προσπάθεια τον Θ.Καρυπίδη που έκλεισε τα αυτιά στην συστηματική αποδόμηση του και τις αγωνιστικές απογοητεύσεις αποφάσισε να γυρίσει τον διακόπτη και να δείξει τον δρόμο για κάθε ομάδα που δεν έχει τις «άκρες» και τους «στρατούς» για να διασφαλίσει την επιτυχία της. Έκανε μεταγραφές, άλλαξε προπονητή και κατάφερε μαζί με τους συνεργάτες του να συνθέσει έναν υπερπλήρη ΑΡΗ που φιγουράρει στην 2η θέση της βαθμολογίας και πείθει ότι μπορεί να κοιτάει μόνο ψηλά και όχι προς τα κάτω και τις ομάδες που αγωνιούν να τον προσπεράσουν. Από τους 13 εναπομείναντες παίκτες των πλέιοφς και τα μπαν φθάσαμε στο σημείο να έχουμε σχεδόν έτοιμη πλήρη ομάδα και για τη νέα σεζόν!

ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΚΗ ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Δεν θα κρυφθούμε πίσω από το δάχτυλο μας εξυμνώντας ξαφνικά τον Άκη Μάντζιο λες και η είδηση πρόσληψης του μας είχε ενθουσιάσει. Οι Έλληνες προπονητές δεν πείθουν και δεν έχουν ως τώρα ούτε ένα δείγμα γραφής που να δείχνει ότι μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω πέρα από αποστολές σωτηρίας ή κάποια υπερήφανη 4η ή 5η θέση με μεγάλη απόσταση από την κορυφή. Αυτό είναι το στάτους του Έλληνα προπονητή στην σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ακόμη και αυτός ο Δώνης που φάνηκε να ξεχωρίζει στον μπαογκ απέτυχε όταν παρουσιάστηκαν προσδοκίες όπως και στον Παναθηναϊκό που όσο περνούσε το «οι μπέμπηδες του Δώνη» όλα ήταν καλά… Άλλο όμως οι επιμέρους στόχοι και άλλο να πάρεις μια ομάδα εκτός του ΠΟΚ4 (ή big-πορδ) και να καταφέρεις να την έχεις μήνα Ιανουάριο στη 2η θέση με μόλις μια νίκη διαφορά από την κορυφή. Σίγουρα το εξαιρετικό υλικό που έχει στη διάθεση του παίζει βασικό ρόλο αλλά και άλλοι προπονητές που είχαν ανάλογο ή παραπλήσιο υλικό δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τον κανόνα της μετριότητας. Αντιθέτως ο Άκης Μάντζιος έχει καταφέρει να διαχειριστεί ως τώρα ιδανικά το ρόστερ και σταδιακά να βελτιώνει την εικόνα της μέσα στο γήπεδο. Μια εικόνα που κάθε ποδοσφαιρόφιλος χαίρεται να απολαμβάνει!

Η ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Αν θέλαμε να συνοψίσουμε το ποδοσφαιρικό 2020 για τον ΑΡΗ μας σε μια φράση θα λέγαμε ότι «Ο ΑΡΗΣ έχει επιστρέψει για τα καλά και πείθει ότι μπορεί να πετύχει!».  Να πετύχει κόντρα στις  παράγκες από τα παλιά, στη νέα εξυγίανση του ποδοσφαίρου, στις δικές του αστοχίες και ατυχίες. Φυσικά και μας λείπει ένας τίτλος που ευχόμαστε να τον ζήσουμε το 2021. Αυτό όμως που προέχει είναι η πορεία πρωταθλητισμού να συνεχιστεί χωρίς παύσεις και ο ΑΡΗΣ να συνεχίζει να κοιτάει μόνο ψηλά! Ψηλα, μέχρι τα όνειρα μας να πάρουν εκδίκηση!

ΥΓ. Με τόσο γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ το να κάναμε ιδιαίτερη αναφορά στους παίκτες ξεχωριστά ή να διαχωρίζαμε τους κορυφαίους θα ήταν χρονοβόρο και άδικο για αυτή την καταπληκτική ομαδική προσπάθεια που γίνεται! Συνεχίστε έτσι αλάνια!

ΥΓ2. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία για όλο τον κόσμο και πολλές επιτυχίες για την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας!!!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!