Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία – ΑΡΗΣ 2-0 | Κόλλησε στον βούρκο της Λαμίας ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Posted On Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 22:29

Ανήμπορος να ανταποκριθεί στις ειδικές συνθήκες του παιχνιδιού ο ΑΡΗΣ μας γνώρισε εύκολα την ήττα από την Λαμία. Η δυνατή βροχή μετέτρεψε τον έτσι και αλλιώς κακό αγωνιστικό χώρο σε βούρκο και εκεί κάθε σκέψη για το γνωστό στρωτό παιχνίδι της ομάδος πνίγηκε κυριολεκτικά. Κακή αντίδραση από τον Σούντγκρεν που άφησε την ομάδα με 10 παίκτες και εκεί ουσιαστικά «κλείδωσε» η ήττα.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ

Πολύ διαφορετικό το περιμέναμε το παιχνίδι σήμερα κυρίως γιατί δεν υπολογίζαμε τον παράγοντα βροχή. Όπως φάνηκε ο κακός αγωνιστικός χώρος εξέπληξε και τον Άκη Μάντζιο με τους παίκτες του που δεν μπόρεσαν να βγάλουν στο γήπεδο τα στοιχεία που έπρεπε. 2 φάσεις σχεδόν από το πουθενά ήταν αρκετές για να κάνει μόλις στο 17’ η Λαμία το 2-0 και στη συνέχεια απλά να φανεί ότι ο ΑΡΗΣ δεν μπορούσε… Η λίμνη στα πλάγια σχεδόν εξουδετέρωσε την επίθεση μας με τις εμπνεύσεις του Γκάμα με τα μακρινά σουτ να είναι η μοναδική απειλή. Υπήρξε και η «άχαστη» κεφαλιά του Σάσα και το δοκάρι από το φάουλ του Γκάμα αλλά σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν φανερό ότι η ομάδα δεν πατούσε καλά. Η Λαμία έκανε το παιχνίδι που κάνει πάντα ενώ ο ΑΡΗΣ απλά δεν μπορούσε να παίξει ούτε στο ελάχιστο αυτό που συνηθίζει.

ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ

Κατόπιν εορτής εύκολα μπορούμε να πούμε ότι έπρεπε να έχουμε διαφορετική προσέγγιση στο παιχνίδι.  Σχεδόν αδύνατο όμως αυτό να γίνει έτσι απλά με μια συζήτηση στα αποδυτήρια πριν το παιχνίδι. Ναι μεν η βροχή εμφανίζεται σε μερικά παιχνίδια και τα γήπεδα βούρκοι υπάρχουν στην Ελλάδα αλλά δεν μπορεί μια ομάδα με συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και αγωνιστικό στυλ να παίξει ξαφνικά ένα εντελώς διαφορετικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι μυστικό ότι λείπει το ύψος και η δύναμη από αυτόν τον ΑΡΗ. Σίγουρα με περισσότερη μαχητικότητα και τύχη θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι καλύτερο. Τον ΑΡΗ όμως που θαυμάσαμε στην Κρήτη και περιμέναμε να δούμε σήμερα ήταν σχεδόν αδύνατο υπό αυτές τις συνθήκες να τον δούμε. Συνθήκες που δεν επιτρέπουν καν να γίνει κριτική στους παίκτες αν και περιμέναμε περισσότερα από όλους.

ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ Η ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Από την καταρρακτώδη βροχή που έκανε το χωράφι της Λαμίας βούρκο, τις 2 κακές στιγμές στο ξεκίνημα του αγώνα μέχρι και την αδικαιολόγητη αντίδραση του Σούντγκρεν, όλα πήγαν στραβά σήμερα. Άλλο παιχνίδι θα βλέπαμε υπό φυσιολογικές συνθήκες αλλά το αποτέλεσμα και οι 3 βαθμοί που χάθηκαν μετράνε. Ας γίνει μάθημα για την επόμενη νεροποντή και ας δείξει την Πέμπτη κόντρα στον Βόλο ότι ήταν σήμερα ήταν απλά μια κακή βραδιά  …ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

ΥΓ. Όσα τσαλιμάκια και αν κάνει το ball boy δεν αντιδράς έτσι.

ΥΓ2. Τρομερά αντανακλαστικά και αποφασιστικότητα από το VAR... μακάρι και στα άλλα παιχνίδια να λειτουργούσε έτσι!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!