Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συσπειρωμένος και αποφασισμένος στο Καραϊσκάκη

Posted On Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 19:59

Τι και αν η «συμμαχία» οργιάζει στην προσπάθεια της να καβαντζώσει τα εισιτήρια της Ευρώπης και ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε κατάσταση έκστασης μετά την ευρωπαϊκή τεσσάρα; Ο ΑΡΗΣ μας τον χαβά του. Κλείνει τα αυτιά του σε όλα αυτά και προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νίκη στο Καραϊσκάκη. Μια νίκη που θα μας επιτρέψει να «ρεφάρουμε» μερικούς από τους κλεμμένους βαθμούς των προηγούμενων αγωνιστικών, όπως ακριβώς κάναμε και στο ΟΑΚΑ!

Το πάθημα του κυπέλλου  και ο φθηνός τρόπος  με τον οποίο δεχθήκαμε 2 γρήγορα γκολ θα αποτελέσουν  την αφετηρία του πλάνου νίκης που καταστρώνει ο Άκης Μάντζιος. Με τους Γκάμα και Ματίγια εκτός αλλά και τις επιστροφές των Τζέγκο και Ιωάννου με εξαίρεση 2-3 επιλογές η ενδεκάδα διαμορφώνεται σε μεγάλο βαθμό. Αρχίζοντας από την άμυνα εκτός απροόπτου ο Μπεναλουάν θα πάρει τη θέση του Δεληζήση και μαζί με τους Ροζ και Σούντγκρεν φαντάζουν οι σίγουροι. Όπως σίγουρος θα έπρεπε να θεωρείτε και ο Σάκιτς αλλά με το μερίδιο ευθύνης που είχε στα 2 γκολ του Ολυμπιακού στο ματς του κυπέλλου ίσως να δούμε και τον Ιωάννου να ξεκινάει. Σάσα – Τζέγκο είναι το δίδυμο που κερδίζει το κέντρο και δεν αλλάζει ενώ και οι Μπερτόγλιο, Σίλβα και Γκαρσία θα συμπληρώσουν την μεσοεπιθετική γραμμή με τον Μπρούνο να «καραδοκεί». Εκεί που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το τι ακριβώς θα συμβεί είναι στην κορυφή της επίθεσης. Ο Μάνος (που σύμφωνα με πληροφορίες που ακολούθησαν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είχε μικροενοχλήσεις) είναι ετοιμοπόλεμος  όπως και Μαντσίνι που πιθανόν να ταιριάζει πιο πολύ σε αυτό το παιχνίδι. Και φυσικά υπάρχει και η περίπτωση του Μήτρογλου σε μια προσπάθεια να μπερδέψει ο Μάντζιος τον αντίπαλο προπονητή.

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι η πίστη και η αποφασιστικότητα που υπάρχει για το διπλό. Οι συγκυρίες ευνοούν την ομάδα μας μιας και όπως είναι λογικό από χθες το βράδυ ο Ολυμπιακός ζει και αναπνέει για την ρεβάνς με την Αϊντχόβεν. Οπότε μόνο έκπληξη θα είναι να ρισκάρει ο Μάρτινς χρησιμοποιώντας τα δυνατά χαρτιά του στο παιχνίδι. Αμφιβάλλω αν θα μπει καν στην διαδικασία να τους δώσει χρόνο έστω στο δεύτερο ημίχρονο όπως έκανε στο παιχνίδι του κυπέλλου. Όχι ότι τα «δεύτερα» του Ολυμπιακού δεν είναι ομάδα που θα έκανε πρωταθλητισμό αλλά σίγουρα υπάρχει μια διαφορά ποιότητας με τους βασικούς. Μια άλλη ευχάριστη συγκυρία με μια δεύτερη ματιά είναι η νίκη του Παναθηναϊκού στην πρόσφατο αθηναϊκό ντέρμπι. Η εμμονή με το «αήττητο» πρωτάθλημα έλαβε τέλος, όπως και η υπερβολή με τον παντοδύναμο Ολυμπιακό που δεν χάνει. Ναι μεν ο Παναθηναϊκός δέχθηκε μεγάλη πίεση και είχε την τύχη με το μέρος του αλλά δεν παύει το τελικό αποτέλεσμα να ήταν 2-1 υπέρ των πράσινων. Αν λοιπόν αυτός ο ανεβασμένος με δεκανίκια Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει στα ίσια τον Ολυμπιακό, γιατί όχι να μην το κάνουμε και εμείς; Με πλάνο, συγκέντρωση και πάθος ο ΑΡΗΣ μπορεί να φύγει με τους 3 πολύτιμους βαθμούς και να βυθίσει την «συμμαχία» για ακόμη μια φορά σε έντονο προβληματισμό!

Η αγανάκτηση και η οργή των προηγούμενων ημερών για τη νέα κλοπή κόντρα στον Παναιτωλικό και το σκάνδαλο με την έδρα των Ιωαννίνων έχει μετατραπεί σε αποφασιστικότητα για μάχη μέχρι τέλους. Ναι στην Ελλάδα «έτσι είναι τα πράγματα» όπως τους αρέσει να λένε αλλά ξεχνάνε ότι υπάρχει και ένας ΑΡΗΣ που δεν τα παρατάει ποτέ. Αυτό θα γίνει και στο Καραϊσκάκη. Η μάχη τώρα ξεκινάει! ΠΑΜΕ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ!

ΥΓ. Για το ότι στο ντέρμπι κορυφής μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου της βαθμολογίας του πρωταθλήματος δεν μπήκε από τον Κλάτενμπεργκ ξένος διαιτητής είναι ένα ακόμη σημάδι ότι πλέον και ο αρχιδιαιτητής παίζει ξεκάθαρα το παιχνίδι των big-πορδ και εξυπηρετεί τα συμφέροντα της συμμαχίας.

ΥΓ2. Καλά το είπε ο άλλος… και όλα αυτά γίνονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο στα χρόνια που η κυβέρνηση αποφάσισε να φτάσει  «το μαχαίρι στο κόκκαλο»,  υπάρχει η εποπτεία της FIFA/UEFA και η 2η θέση δεν οδηγεί στο Champions League! Φανταστείτε τι θα ζούσαμε υπό διαφορετικές συνθήκες !!!!

ΥΓ3. Μέσα σε όλο αυτό το θέατρο σκιών και το πρωτάθλημα με την σημαδεμένη τράπουλα υπάρχει και ο ΑΡΗΣ που παλεύει και αντιστέκεται.  Με τον κόσμο αντί να αηδιάζει ,  να ξεσπάει στην ομάδα του και να την εγκαταλείπει όπως θα θέλανε, να την αγκαλιάζει και να συσπειρώνεται γύρω της ακόμη περισσότερο. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!