Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – ΑΡΗΣ 1-1 | Αρκέστηκε στο Χ, κέρδισε τον Μήτρογλου ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Posted On Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021 23:17

Με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας επιστρέφει ο ΑΡΗΣ μας στη Θεσσαλονίκη σε ένα παιχνίδι που ήθελε και μπορούσε το κάτι παραπάνω. Η ομάδα με εξαίρεση τις εναέριες μονομαχίες έδειξε καλό πρόσωπο αλλά και σήμερα έλειψε η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Κέρδος η εμφάνιση του Μήτρογλου αλλά και του Μπρούνο που σταδιακά ανεβάζουν απόδοση.

ΜΠΗΚΕ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ

Σε αντίθεση με το παιχνίδι του κυπέλλου αυτή τη φορά ο ΑΡΗΣ μπήκε πιο καλά προετοιμασμένος σε όλα τα επίπεδα. Το υψηλό πρέσινγκ του Ολυμπιακού δεν αιφνιδίασε την ομάδα και όσο κυλούσαν τα λεπτά πατούσαμε καλύτερα. Οι αλληλοκαλύψεις λειτουργούσαν εξαιρετικά και οι αντίπαλοι μας κολλούσαν όταν πλησίαζαν προς την μεγάλη περιοχή μας. Η αδυναμία μας όμως στα στημένα και  στα γεμίσματα του Ολυμπιακού ήταν ένα πρόβλημα που δεν φαινόταν λύση και από μια τέτοια φάση σε 2ο δεύτερο χρόνο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΒΟΥΛΑ

Παρά τα αμυντικά πρόβλημα στον αέρα η ομάδα στην επίθεση είχε διάθεση και κυνήγησε κάθε ευκαιρία που της δόθηκε από το πρώτο μέχρι το  τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Ακόμη και αν ο Σίλβα έβγαινε διαρκώς χαμένος στο ένας εναντίον ένας και ο Γκαρσία ήταν άφαντος ο δαιμόνιος Μπερτόγλιο, ο δραστήριος Μάνος και ο φουριόζος Σάσα αρκετές φορές δημιούργησαν  προϋποθέσεις για να ανοίξουμε το σκορ, στο τέλος όμως όλα πήγαιναν στράφι.  Οι αλλαγές του Μάντζιου με τους Μαντσίνι, Μπρούνο και Μήτρογλου βελτίωσαν αισθητά την ομάδα μας επιθετικά και την έφεραν τουλάχιστον 3 φορές μια ανάσα από το γκολ. Μέχρι που το πείσμα του Μπρούνο και  η ταχύτητα του Μαντσίνι οδήγησαν στο πέναλτι που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να βγει και κόκκινη κάρτα στο Σα. Ο Μήτρογλου με την ψυχραιμία που τον χαρακτηρίζει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα και χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Άρεσε η ομάδα σε γενικές γραμμές σήμερα στο Καραϊσκάκη, όχι γιατί  απλά κερδήθηκε ο βαθμός της ισοπαλίας αλλά γιατί παρουσιαστήκαμε σοβαροί και  αισθητά βελτιωμένοι σε σχέση με την αναμέτρηση του κυπέλλου.  Ο Μάντζιος κατάφερε με το πλάνο του να βρει ιδανικά την ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης και ο ΑΡΗΣ σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του αγώνα να νιώσει ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο. Ακόμη και αν τα άκρα της επίθεσης Σίλβα και Γκαρσία δεν ήταν σε καλή ημέρα δημιουργήθηκαν αρκετές φάσεις  για γκολ. Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο ανέβασαν επίπεδο την ομάδα και αν είχαμε περισσότερη αποτελεσματικότητα και ισοφαρίζαμε νωρίτερα στις ευκαιρίες που είχαμε σίγουρα θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε και τη νίκη.

ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ, ΜΠΡΟΥΝΟ, ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ

Άλλο ένα «κάστρο προπαγάνδας» έπεσε σήμερα με τον ΑΡΗ να φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα «χαμένο»  ματς που θα μπορούσε με λίγη περισσότερη αποτελεσματικότητα(και τύχη) να κερδίσει. Το πλάνο του Μάντζιου αλλά και οι αλλαγές του στο Β ημίχρονο επέτρεψαν στον ΑΡΗ να σταθεί όρθιος κόντρα στον ανεβασμένο Ολυμπιακό και τον Σιδηρόπουλο που για ακόμη μια φορά σφύριζε  σε ρυθμούς «εξυγίανσης».  Μητρογκολ και Μπρούνο το μεγάλο κέρδος πέρα από τον καθοριστικό βαθμό για τη συνέχεια!

ΥΓ.  Την χάρισες στον Καμαρά, την χάρισες στο Σεμέδο, την χάρισες μέχρι και στον Σα στο εγκληματικό εσκεμμένο χτύπημα πάνω στον Μαντσίνι! Δικαίως είσαι η «κορυφαία» σφυρίχτρα στα χρόνια της «εξυγίανσης»!

ΥΓ2. Κλαίω ακόμη από τα γέλια με τον τίτλο «Συνελλήφθη ο Καρυπίδης στο Καραϊσκάκης …από τον τηλεοπτικό φακό»

ΥΓ3. Ωραία τα είπε η Μαρούπα για όποιον θέλει να μάθε τι τελικά παίχθηκε με την πολυϊδιοκτησία μπάογκ-Ξάνθης. Πολύ ωραία τα «έθαψαν» και τα «εξυγιαντικά» ΜΜΕ.

ΥΓ4. Μπράβο στο αλάνι που το έκανε! Όλοι εγγραφή στο κανάλι τώρα! Έτσι για να έχουμε να στέλνουμε ωραία βιντεάκια στους ψευτοεπαναστάτες #SuperLigda

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!