Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ώρα να επιβεβαιώσει ότι είναι το φαβορί

Posted On Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 20:37

Μετά τη νίκη με τον Αστέρα Τρίπολης ήρθε η στιγμή να κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα η ομάδα κερδίζοντας την ΑΕΚ. Μια νίκη που σε μεγάλο βαθμό θα σημαίνει την εξασφάλιση  όλων αυτών που δικαιωματικά αξίζουμε βάσει της εικόνας μέσα στο γήπεδο. Σε όποια κατάσταση και αν είναι η ΑΕΚ το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν θα είναι. Ο φετινός ΑΡΗΣ όμως έχει αποδείξει πολλάκις ότι έχει τον χαρακτήρα να παίρνει αυτό που θέλει!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΤΟΧΟ

Με τον Μήτρογλου τελικά να συμμετέχει κανονικά στις τελευταίες προπονήσεις και στην αυριανή αναμέτρηση, ο Άκης Μάντζιος έχει καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ναι μεν υπάρχουν απουσίες και ανέτοιμοι παίκτες αλλά ο φετινός ΑΡΗΣ έχει την πολυτέλεια να προσπερνάει τέτοιου είδους προβλήματα. Το φορμάρισμα του Μάνου και του Σίλβα πιθανόν να οδηγήσουν σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα με την ελπίδα ότι και οι 2 παίκτες θα καταφέρουν να αποδειχθούν εξίσου αποτελεσματικοί όπως και όταν μπαίνουν ως αλλαγή. Ενώ μια ακόμη θέση είναι αυτή των μπακ με τον Σάκιτς εκτός απροόπτου να παίρνει τη θέση του Γκάνεα και μαζί με τον Σούντγκρεν θα καλύψουν τα άκρα της άμυνας. Το θετικό πάντως ανεξαρτήτως προσώπων είναι ότι ο Μάντζιος μετά και τα 2 παιχνίδια του πρωταθλήματος ξέρει ακριβώς τι πρέπει να προσέξει αλλά και πώς να πάρει αυτό που θέλει από το παιχνίδι.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ

Ξεκάθαρο φαβορί είναι ο ΑΡΗΣ μας στην αυριανή αναμέτρηση και αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση. Όχι  γιατί απλά υπάρχει η βαθμολογική διαφορά αλλά γιατί μέσα στο γήπεδο υπάρχει διαφορά ποιότητας και ποσότητας ανάμεσα στις 2 ομάδες. Για αυτό και εμείς θα πρέπει να ελέγξουμε από νωρίς το παιχνίδι και να αναγκάσουμε την προβληματική ΑΕΚ σε παθητικό ρόλο. Όλο αυτό όμως χωρίς να παρασυρθούμε μιας και σε ότι κατάσταση και αν είναι ο αντίπαλος μας δεν παύει να είναι μια μεγάλη ομάδα. Και χωρίς να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας ακόμη και το Χ μας δίνει πλεονέκτημα βυθίζοντας και άλλο τον αντίπαλο μας στα προβλήματα του.  Η προσήλωση στο πλάνο με υπομονή και η μαχητικότητα που πρέπει να δείξουν όλοι οι παίκτες μας είναι η συνταγή της νίκης!

ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ

Τι και αν κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος χάθηκαν ή κλάπηκαν βαθμοί που θα μας εξασφάλιζαν εδώ και κάμποσες αγωνιστικές το ευρωπαϊκό εισιτήριο και τη 2η θέση, πλέον στα πλέιοφς ορίζουμε την τύχη μας μόνοι μας! Ακριβώς με αυτό το σκεπτικό η αγαπημένη μας ομάδα οφείλει να αγωνιστεί απέναντι σε αυτή την ΑΕΚ και να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα της χωρίς να παρασυρθεί αλλά και χωρίς να την λυπηθεί! ΠΑΜΕ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΟΥ!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!