Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανάσες, μίνι προετοιμασία και τώρα η σειρά του Ολυμπιακού

Posted On Τρίτη, 04 Μαϊος 2021 18:37

Αποφασισμένος να σπάσει το αρνητικό σερί απέναντι στην ομάδα του Πειραιά θα κατεβαίνει ο ΑΡΗΣ μας με μοναδικό στόχο τη νίκη. Η απρόσμενη ήττα από τον συμπολίτη και η χαμένη ευκαιρία στην Τρίπολη έχει περιπλέξει ελαφρώς τα πράγματα αλλά και πάλι ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του κρατάνε ακόμη την ομάδα στην 2η θέση και την εξέλιξη των πραγμάτων στο δικό τους χέρι.

ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ

Δεν είναι μυστικό το ότι η ομάδα δεν πατάει το ίδιο καλά στα πλέιοφς όπως έκανε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Και όταν οι αντίπαλοι σου όχι μόνο δεν έχουν αλλάξει κάτι αλλά μάλλον είναι και χειρότεροι σε σχέση με τους αγώνες πρωταθλήματος τότε μάλλον εσύ έχεις αλλάξει κάτι στην αγωνιστική σου συμπεριφορά και αυτό ακριβώς θα πρέπει να διορθωθεί. Το βάρος πέφτει στον Μάντζιο μιας και αυτός είναι ο άνθρωπος που επωμίστηκε όλες αυτές τις ημέρες να βρει τα κουμπιά των παικτών του ώστε να τους δώσει να καταλάβουν ότι αδικούν τον εαυτό τους στα πλέιοφς. Η συγκέντρωση στο πλάνο αλλά και η συνοχή στην άμυνα έχουν χαθεί και αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία που θα πρέπει να δείξουμε απέναντι στον Ολυμπιακό αν θέλουμε να έρθει η νίκη.

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΡΙΦΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Με τον Μήτρογλου να παραμένει ανέτοιμος και τον Μάνο να επανέρχεται κανονικά μετά τον τραυματισμό του η πιθανότητα να δούμε Μαντσίνι στην κορυφή παραμένει μεγάλη. Ωστόσο ίσως να είναι καλύτερα σε αυτό το παιχνίδι ο ΑΡΗΣ να παίξει με ένα πιο ορθολογικό σχήμα ή πιο ευέλικτο μιας και απέναντι στον Ολυμπιακό δεν είναι βέβαιο ότι θα βρούμε τους χώρους για γρήγορο τρανσίσιον. Οπότε αν η ομάδα αναγκαστεί να πάει σε γεμίσματα καλό είναι να υπάρχει ένα ψηλό κορμί που θα μπορεί να απειλήσει με το κεφάλι. Στις υπόλοιπες θέσεις και από την στιγμή που οι Γκάμα και Μπερτόγλιο είναι καλά έχουν και εξασφαλισμένες τις θέσεις τους, με τους Γκαρσία και Σίλβα να βάζουν υποψηφιότητα στην περίπτωση που επιλεχθεί ο Μαντσίνι για την κορυφή. Στην άμυνα όπου υπάρχει και το μεγάλο πρόβλημα δύσκολα ο Μάντζιος να ρισκάρει οπότε για τις 2 θέσεις των μπακ θα κοντραριστούν ξανά οι Σούντγκρεν, Σάκιτς και Γκάνεα. Ενώ σημαντική πρέπει να θεωρείται και η επιστροφή του Μπεναλουάν που όπως φάνηκε τις τελευταίες αγωνιστικές έχει λείψει από την ομάδα.

ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ

Ξεκάθαρες οι μεθοδεύσεις για να βλάψουν την ομάδα μας εντός και εκτός του γηπέδου. Σε ότι έχει να κάνει όμως μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου είναι δική μας ευθύνη να μην τους επιτρέψουμε να εφαρμόσουνε τα σχέδια τους. Συγκέντρωση και πάθος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα. Ακόμη 2οι είμαστε και εκεί πρέπει να παραμείνουμε μέχρι το τέλος! ΠΑΜΕ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΟΥ!

 

ΥΓ. Μετά την αυριανή νίκη και αφού μετρήσουν τα κουκιά που δεν θα τους βγαίνουν, το -6 θα γίνει -9!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!