Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βόλος – ΑΡΗΣ 1-2 | Ο Μπέος ήθελε τη διακοπή, ο ΑΡΗΣ ήθελε και πήρε το διπλό! ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Posted On Κυριακή, 07 Νοεμβρίου 2021 21:39

Με τις παλινωδίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο να συνεχίζονται ο ΑΡΗΣ  με παρωπίδες στα μάτια πήρε το διπλό που ήθελε στο Βόλο προσθέτοντας άλλους 3 βαθμούς στην βαθμολογική συγκομιδή του.  Εξαιρετικός ο συνδυασμός στο 0-1 του Εντιαγέ, σε συνεχή ανοδική πορεία ο Γκαρσία που για ακόμη μια φορά δείχνει αντανακλαστικά και πετυχαίνει ένα σημαντικό γκολ από το πουθενά. Μεγάλος μάγκας ο κόσμος του ΑΡΗ που δεν μάσησε από τους τραμπουκισμούς του Μπέου με τις πλάτες της αστυνομίας.

ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Σαν να μην τον άγγιξαν όλα όσα είχαν συμβεί στο ΟΑΚΑ ο ΑΡΗΣ με απόλυτη συγκέντρωση έλεγχε από την αρχή το παιχνίδι. Η χρησιμοποίηση του Μαντσίνι αντί για τον Γκάμα είχε μια λογική και βοήθησε ώστε η ομάδα να έχει ισορροπία και στις 2 πλευρές του γηπέδου. Τα 2 λάθη της άμυνας μας στο ξεκίνημα ευτυχώς δεν τιμωρήθηκαν και κάπου εκεί σχεδόν «έκλεισαν» οι σημαντικές ευκαιρίες του Βόλου. Παρόλα αυτά ο ΑΡΗΣ έδειχνε απειλητικός και να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΜΠΕΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα παρακολουθούσαμε ένα ωραίο παιχνίδι με τον ΑΡΗ νικητή άρχισαν τα «μαγικά» που συχνά πυκνά παρακολουθούμε στα ελληνικά γήπεδα και ιδιαίτερα όταν ο ΑΡΗΣ ενοχλεί με τη δυναμική του. Σε ένα άδειο τεράστιο γήπεδο φίλαθλοι με εισιτήρια επειδή ήταν οπαδοί του ΑΡΗ δεν έπρεπε να μπουν μέσα. Οι οικογένειες που τάχα κινδύνεψαν ήταν ο Μπέος και οι υπάλληλοι του που θέλησαν να πουλήσουν τρέλα και η αστυνομία έβαλε πλάτες σε όλο αυτό το μπάχαλο δυναμιτίζοντας το κλίμα. Μέσα σε αυτό το μπάχαλο είδαμε αναπληρωματικούς παίκτες του Βόλου να ρίχνουν στα ξαφνικά μπουνιές στο Μπερτόγλιο με την αντίδραση να είναι η αναμενόμενη. Παραδόξως ο Καραντώνης στη συγκεκριμένη φάση απέδωσε κατά κάποιο τρόπο δικαιοσύνη αφήνοντας και τις 2 ομάδες με 10 παίκτες.

ΑΤΑΡΑΧΟΣ Ο ΑΡΗΣ ΒΡΗΚΕ ΤΑ 2 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ

Η επανέναρξη του αγώνα βρήκε τον ΑΡΗ να συνεχίζει ακριβώς από το σημείο που είχε σταματήσει. Ο συνδυασμός του Εντιαγέ με τον Γκαρσία οδήγησαν σε ένα όμορφο γκολ ενώ ο Αργεντινός μετά την ασίστ με την έναρξη του Β ημιχρόνου έκανε το 0-2 με κλέψιμο και ένα γλυκό τελείωμα! Η γρήγορη απάντηση του Βόλου δεν άγχωσε την ομάδα μας που σχετικά εύκολα κράτησε το υπέρ της σκορ μέχρι το φινάλε.

ΠΕΙΣΜΩΝΕΙ, ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ

Όλα αυτά τραγελαφικά που συνέβησαν υπό άλλες συνθήκες θα είχαν παρασύρει την ομάδα μας και θα την ανάγκαζαν να χάσει τη συγκέντρωση της, αυτός ο ΑΡΗΣ όμως δεν μασάει και το έχει αποδείξει πολλάκις. Μπορεί να μην εντυπωσίασε όπως έκανε κόντρα σε Παναιτωλικό και ΑΕΚ αλλά είχε διάρκεια στο παιχνίδι του χωρίς να αγχωθεί παρά το εύθραυστο  1-2. Κορυφαίος ο Εντιαγέ που γίνεται παίκτης κλειδί για την ομάδα μας, πολύ καλός και ο Γκαρσία. Έλειψε πάλι η αποτελεσματικότητα ιδίως στα τελευταία 20’ του αγώνα ενώ και στην άμυνα υπήρξαν κάποια ανόητα λάθη που δεν μας στοίχισαν. Βοήθησαν οι αλλαγές του Μάντζιου κάτι που επιβεβαιώνει ότι ο ΑΡΗΣ φέτος έχει περισσότερη ποιότητα αλλά και πολλούς παίκτες από τους οποίους μπορεί να περιμένει πολλά.

ΧΤΙΖΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΝΙΚΗΤΗ

Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα μας στο Βόλο σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τις προκλήσεις του Μπέου, της αστυνομίας και των παικτών του Βόλοι. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου δεν επηρεάστηκαν από το κλίμα που πήγε να δημιουργηθεί, ούτε καν από την αποβολή του Μπερτόγλιο και παίζοντας έξυπνα έφθασε στη νίκη. Μετά την εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου στην Πάτρα και σήμερα στον Βόλο δείξαμε ότι δεν μασάμε. Όπως ακριβώς δεν μασάει και η ομάδα που με πείσμα πήρε τους πολύτιμους 3 βαθμούς!

ΥΓ. Φυσικά και ο Μπέος ήθελε να διακοπεί το παιχνίδι. Άλλωστε στα δικαστήρια ο Μπέος είναι ψημένος και ο ΑΡΗΣ καμένος…

ΥΓ2. Έτσι είναι όταν συντηρούνται και σπρώχνονται ομάδες χωρίς οπαδούς. Προτιμούν παιχνίδια με lock down παρά γεμάτα γήπεδα.

ΥΓ3. Αυτό με την μεροληπτική στάση των συνδρομητικών τείνει  να γίνει μάστιγα… Κόσμο του ΑΡΗ ακούγαμε να τραγουδάει αλλά δεν βλέπαμε μέχρι που μας έδειξε ένα βιαστικό πλάνο με μερικούς που προσπαθούσαν εσπευσμένα να μπουν μέσα.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!