Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΡΗΣ 0-0 | Στο απόλυτο μηδέν ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Posted On Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 21:48

Συνέχεια στη «διαχείριση» των παιχνιδιών του πρωταθλήματος ενόψει των ημιτελικών του κυπέλλου, έδωσε και σήμερα ο ΑΡΗΣ μένοντας στο απόλυτο μηδέν με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ένα υπέροχο μακρινό σουτ του Μάνου Γκαρθία και μια ωραία απόκρουση από τον γκολκίπερ του ΠΑΣ ήταν η πιο αξιόλογη φάση στον αγώνα. Προφανώς και η σκέψη όλων ήταν στον Παναιτωλικό αλλά κόντρα στον τελευταίο μπορούσε και έπρεπε η ομάδα να δείξει κάτι καλύτερο.

ΗΘΕΛΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ

Ίδιο πρόσωπο θα μπορούσε να πει κανείς ότι έδειξαν οι 2 ομάδες σήμερα, από την αρχή μέχρι και τη λήξη του αγώνα. Τόσο ο ΑΡΗΣ μας όσο και ο ΠΑΣ ήθελαν να βγουν μπροστά να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για ένα γκολ αλλά ελάχιστες φορές κατάφεραν να το πετύχουν. Ανούσια ανεβάσματα, καθόλου φαντασία και σχεδόν μηδέν φάσεις. 2-3 καταστάσεις για γκολ για κάθε ομάδα και ένα φανταστικό σουτ του Μανού Γκαρθία που προκάλεσε μια εξίσου καταπληκτική απόκρουση ήταν όλο το παιχνίδι. Με τα Γιάννενα να δικαιολογούν την θέση τους στην βαθμολογία και τον ΑΡΗ να μας προβληματίζει για ακόμη μια φορά με την εικόνα του, σε ένα χρονικό σημείο όπου απαιτείται η ομάδα να ανεβάσει την απόδοση της και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕΝ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΔΕ

Ελάχιστα μπορείς να πεις για ένα παιχνίδι σαν το σημερινό. Προφανώς και άπαντες έχουν το μυαλό τους στους ημιτελικούς αλλά το να μας γίνονται συνήθεια τέτοιες εμφανίσεις είναι αναμφίβολα κάτι κακό. Προσπάθησε ο Μάντζιος, έδωσε ευκαιρίες, μοίρασε χρόνο και καλά έκανε γιατί επιβάλλεται η διαχείριση δυνάμεων ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό. Το ότι όμως επιλέγει παίκτες που δείχνουν ανέτοιμοι πνευματικά να ανταποκριθούν σε ένα «ανούσιο» παιχνίδι είναι πρόβλημα. Πρόβλημα που συνεχίζεται και διογκώνεται.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

Άνευρη η ομάδα, δεν ήξερε πως να επιτεθεί και να γίνει απειλητική. Δεν κινδύνευσε… αλλά κόντρα στον τελευταίο της βαθμολογίας το ζητούμενο σήμερα ήταν η νίκη ανεξαρτήτως των παικτών που επέλεξε ο Άκης Μάντζιος. Απαισιόδοξη η εικόνα σήμερα, μόλις λίγες ημέρες από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό όπου εκεί επιβάλλεται να πάρεις το αποτέλεσμα. Αλλιώς πάει στράφι και η διαχείριση… Θα γυρίσει ο διακόπτης; Θα φανεί την Τρίτη.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!