Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τον Στυλιάρα ποιος θα τον τιμωρήσει?

Posted On Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 09:54

 

Κάποια στιγμή θα πρέπει αυτή η ασυδοσία των ποδοσφαιρικών αρχών(και όχι μόνο) να σταματήσει να προκαλεί το κονό αίσθημα και τη νοημοσύνη του κόσμου. Το 2 μέτρα και 2 σταθμά είναι γνωστό ότι αποτελεί "σημαία" για πολλούς όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και γενικότερα. Όταν όμως η αδικία είναι τόσο κραυγαλέα όπως στην περίπτωση του Ντ.Αγκάνθο σε έναν αγώνα όπου οι παίκτες του ΑΡΗ κατάφεραν να συγκινήσουν ολόκληρη τη φίλαθλη Ελλάδα τότε αυτά τα αρρωστημένα μυαλά που παίρνουν τέτοιου είδους αποφάσεις αποτελούν κυριολεκτικά δημόσιο κίνδυνο μιας και θα έπρεπε να γνωρίζουν καλύτερα από όλους ότι η δράση φέρνει αντίδραση και ότι καμιά φορά τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν επικίνδυνα.

Δεν αμφισβητεί κανείς ότι ο Ισπανός επιθετικός έπρεπε να συγκρατήσει τα νεύρα του ανεξάρτητα από την αστεία και εντελώς άδικη απόφαση του διαιτητή αλλά αν δεν αποτελεί "ελαφρυντικό" ότι το σφύριγμα δόθηκε ανάποδα τότε τι άλλο θα μπορούσε να μετρήσει? Αυτή την ανικανότητα ή σκοπιμότητα του Στυλιάρα ο Αγκάνθο την πλήρωσε  με την αποβολή του στο πιο κρίσιμο μέχρι το επόμενο παιχνίδι της χρονιάς αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα και βάζοντας κατά κάποιο τρόπο την υπογραφή του φαρδυά πλατειά σε πιθανή αποτυχία του ΑΡΗ στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Με λίγα λόγια τιμωρήθηκε. Τον Στυλιάρα που έκανε ένα τόσο οφθαλμοφανές λάθος που μπορεί να καταδίκαζε έναν ολόκληρο σύλλογο σε αφανισμό ποιος πρέπει να τον τιμωρήσει? Στην περίπτωση του δεν υπάρχουν παρατηρητές, ΚΕΔ και αρμόδιες επιτροπές για να λάβουν ανάλογη δράση? Ή οι διαιτητές τιμωρούνται μόνο όταν πειράζουν τα "δικά μας παιδία"? Ή μήπως όλα αυτά γίνονται για να ωθήσουν τον κόσμο του ΑΡΗ στα άκρα όπως παραλίγο να γίνει στο παιχνίδι με τη Βέροια? Και όλα αυτά όταν σε άλλες χώρες προηγμένες ποδοσφαιρικά τέτοιου είδους επιτροπές και αθλητικοί δικαστές/εισαγγελείς κτλ παρεμβαίνουν για να αποδώσουν δικαιοσύνη σε φάσεις σαν και αυτές του Αγκάνθο όπου η εσκεμμένη αγκωνιά του παίκτη του Ατρομήτου πέρασε ατιμώρητη ή σε περιπτώσεις όπου παίκτες κάνουν θέατρο προσπαθώντας να παραπλανήσουν τον διαιτητή.

Αργά ή γρήγορα η υπομονή θα τελειώσει και ακόμη και ένα φανατικό αλλά ταυτόχρονα ρομαντικό κοινό όπως είναι αυτό του ΑΡΗ θα "λυγίσει" και τότε θα αρχίσει να φέρεται ακριβώς όπως του φέρεστε εσείς και να υιοθετεί τις τακτικές των οπαδών των ομάδων που προστατεύετε. Εύχομαι πάντως κάποια στιγμή εδώ στο Ελλαδιστάν να θυμηθούμε τι εστί αθλητισμός και πως επηρεάζει κυρίως τις νεαρές ηλικίες. Τώρα βέβαια τι να περιμένεις από τον κάθε Στυλιάρα όταν πριν λίγο καιρό είχαμε δει το "καμάρι" της Ελληνικής διαιτησίας Τ.Κάκο να βγάζει κίτρινη κάρτα στον Αγκάνθο επειδή σήκωσε τη φανέλα του λίγο πιο ψηλά από όσο επιτρέπει ο κανονισμός για να φανεί το "αντίο" προς τον μικρό αδικοχαμένο Άγγελο...

 

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!