Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάνοπλος για το τρίποντο

Posted On Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013 11:22

Με όλα του τα όπλα θα αγωνιστεί ο ΑΡΗΣ σήμερα απέναντι στον Παναιτωλικό, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής χρονιάς. Ο Ντ.Αγκάνθο επέστρεψε στη δράση την περασμένη Πέμπτη αλλά δίπλα του έλειπαν σημαντικοί παίκτες όπως ο Τάτος, ο Ουντότζι, ο Σταυρόπουλος και ο Παπαδόπουλος. Παίκτες που μπορούν να συνδυαστούν εξαιρετικά με τον Ισπανό στράικερ και όλοι μαζί να μετατρέψουν την βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα μας στα τελευταία παιχνίδια μεσοεπιθετικά σε γκολ που θα χαρίσουν τους πολυπόθητους βαθμούς στην ομάδα. Ευχάριστος πονοκέφαλος για τον Μιλίνκοβιτς που θα πρέπει να αφήσει κάποιους έξω από το αρχικό σχήμα ενώ ταυτόχρονα θα έχει τη δυνατότητα κατά την διάρκεια του αγώνα να ανακατέψει την τράπουλα με πιο δυνατά χαρτιά από τον πάγκο.

Η θετική παρουσία του Έλσνερ σαν στόπερ, η "αφύπνιση" του Ίμπε και τα πρώτα αναγνωριστικά πατήματα του Ντ.Αγκάνθο κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου παρά το αρνητικό αποτέλεσμα ήρθαν να προστεθούν στις τάσεις ανάκαμψης που δείχνει η ομάδα από την μέρα της έλευσης του Ζ.Μιλίνκοβιτς. Από τη στιγμή βέβαια που δεν έρχονται οι νίκες το αποτέλεσμα παραμένει μηδέν αλλά τουλάχιστον έστω και με αργούς ρυθμούς μπορεί να διακρίνει κανείς τάσεις βελτίωσης κάτι που δεν είδαμε ούτε για μια στιγμή τις πρώτες 3 αγωνιστικές. Μάλιστα οι "πρωτοκλασάτοι" της ομάδος δείχνουν να έχουν πεισμώσει και να θέλουν απεγνωσμένα τη νίκη σε αντίθεση με τους νεαρότερους ή λιγότερο έμπειρους που δείχνουν να λυγίζουν από την πίεση. Ό Μιλίνκοβιτς φαίνεται να φθάνει στη λύση του γρίφου και αυτό ευελπιστούμε να φάνει σήμερα με μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα όπως έχει αποδειχθεί ως τώρα ο Παναιτωλικός. Οι αλλαγές αναμένονται να είναι πολλές σε σχέση με τον αγώνα της Πέμπτης αλλά ερωτηματικό παραμένει αν ο προπονητής μας ρίξει κατευθείαν στα βαθειά τον Αγκάνθο δίνοντας του φανέλα βασικού ή αν θα συνεχίσει να δίνει ευκαιρίες σε παίκτες όπως ο Τριανταφυλλάκος που για την ώρα μοιάζει ο αδύναμος κρίκος στον χώρο του κέντρου. Η απουσία του Κύργια στο κέντρο της άμυνας ελπίζουμε να ξεχαστεί οριστικά μετά το σημερινό παιχνίδι ενώ και ο Διούδης πιθανόν να επιστρέψει στη θέση του Μπουζάνη που δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά στα 2 παιχνίδια που αγωνίστηκε. Ίμπε και Σταυρόπουλος λογικά θα "κοντραριστούν" για μια θέση στην αρχική 11αδα αν και είναι σχεδόν βέβαιο ότι και οι 2 θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.  Το παιχνίδι ίσως να είναι και το πιο δύσκολο μετά από αυτό κόντρα στον Ατρόμητο αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει οι παίκτες μας να δείξουν ότι έχουν τα ψυχικά αποθέματα, τη δύναμη και τον ποδοσφαιρικό εγωισμό για να ανταπεξέλθουν σε μια ομάδα με βαρειά φανέλα όπως είναι ο ΑΡΗΣ.

Η κούραση είναι εμφανής στα πρόσωπα και στις κουβέντες όλων των Αρειανών χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εγκαταλείπουμε τη μάχη. Όχι επειδή είμαστε μόλις στην 6η αγωνιστική αλλά γιατί ΑΡΗΣ σημαίνει μαχητής και η μάχη δεν σταματάει ποτέ. Κάτι που φάνηκε και πέρσι που κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος πολλοί μας είχαν για τελειωμένους αλλά στο τέλος άλλη ομάδα "ξεψύχησε". Όπως πέρσι στην προσπάθεια επιβίωσης αρωγός ήταν ο κόσμος έτσι και φέτος όλοι εμείς θα σπρώξουμε τους παίκτες μας στη νίκη. Μην το σκέφτεσαι λοιπόν. 16.00 αρχίζει το παιχνίδι, ντύνεσαι στα κίτρινα, κατηφορίζεις για Κλ..Βικελίδης, 90' φωνή και ξεμπούκωμα! ΝΤΟΥ ΡΕ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!!!!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!