Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκούραστα και με αλλαγές πήρε ακόμη μια νίκη!

Posted On Κυριακή, 17 Απριλίου 2016 18:54

Με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα κατέβηκσε ο ΑΡΗΣ μας σήμερα σε ένα παιχνίδι τυπική διαδικασία μιας και η άνοδος έχει εξασφαλιστεί εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Ακόμη και έτσι η αγαπημένη μας ομάδα έφθασε σε μια ακόμη νίκη έχοντας πρωταγωνιστή τον Κυβελίδη που σκόραρε 2 φόρες αλλά και παρουσιάζοντας μια συνολικά καλή εικόνα.

Οι πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα δεν επηρρέασαν την ομάδα μας που με εξαίρεση τα πρώτα 10 με 15 λεπτά της αναμέτρησης δεν βρήκε ιδιαίτερη αντίσταση από τους σημερινούς μας αντιπάλους. Στο 22' ο Κυβελίδης έκανε το 1-0 εκμεταλλευόμενος την ωραία πάσα του Ν Λουντούλου που και σήμερα ήταν αρκετά καλός. Ο Ντόγος που ήταν από αυτούς που πήραν την ευκαιρία και ξεχώρισαν σήμερα λίγο έλειψε να σκοράρει αλλά το σουτ του στο 31' βρήκε το δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο όπως συνηθίζεται στα παιχνίδια που προηγούμαστε στο σκορ ο ρυθμός έπεσε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν υπήρξαν ευκαιρίες. Ευκαιρίες που δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ μέχρι το 90' όπου ο Κυβελίδης και πάλι έκανε το 2-0 με κεφαλιά μετά από την σέντρα του Μελισσά.

Με τον ΑΡΗ να έχει πετύχει τον στόχο του τα εναπομείναντα παιχνίδια μοιάζουν περισσότερο με φιλικά ξεμουδιάσματος παρά με επίσημα παιχνίδια. Θα πρέπει όμως να τονίσουμε ότι ο Ν.Αναστόπουλος τα διαχειρίζεται σωστά κάνοντας μετρημένες και προσεκτικές αλλαγές χωρίς να αλλοιώσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδος και να οδηγήσει τους παίκτες που δοκιμάζει σε έναν άχαρο και ανούσιο ρόλο. Ναι μεν ο ΑΡΗΣ έχει καλό υλικό αλλά από την στιγμή που του χρόνου θα αγωνιζόμαστε σε μια πιο δυνατή κατηγορία όπου και πάλι η άνοδος θα είναι μονόδρομος οφείλουν άπαντες να είναι σε εγρήγορση και να πείσουν ότι μπορούν να έχουν ρόλο και στον ΑΡΗ της επόμενης χρονιάς.

ΥΓ. Στις ΗΠΑ βρέθηκε ο Καρυπίδης όπου θα έχει συνάντηση με τον υποψήφιο "συμπαίκτη". Αυτός όπως μας ενημέρωσαν οι "υπερασπιστές της αλήθειας" δεν είναι ο Κάλας! Για να το λένε αυτοί που αποδεδειγμένα είχαν την αποκλειστικότητα των ειδήσεων σε ότι έχει να κάνει με την οικογένεια Καλαϊτζίδη έτσι θα είναι...

ΥΓ2. Τελικά μετά από πολύ σκέψη κατέληξα που αποσκοπεί το θέμα Κάλας. Συναρειανοί μην "τσιμπάτε".

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!