Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έπεσε στο Κλ.Βικελίδης η αυλαία με νίκη και νέα μηνύματα αισιοδοξίας για την εκκαθάριση

Posted On Κυριακή, 08 Μαϊος 2016 19:23

Έστω και στο 94' ο ΑΡΗΣ με γκολ του Κυβελίδη κατάφερε να ξορκίσει τον κακό του δαίμονα σε αυτή την περιπέτεια της Γ Εθνικής και μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες κατάφερε να κερδίσει την ομάδα της Δράμας. Το αισιόδοξο μήνυμα του κ.Καρυπίδη που ακούσθηκε από τα μεγάφωνα λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης σε συνδυασμό με τις πρόσφατες δηλώσεις του σχετικά με την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης μέσα στις επόμενες 10 ημέρες είναι αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τον Αρειανό αυτή την στιγμή.

Με το γκολ να μην έρχεται στα πρώτα 20' του αγώνα όπου η ομάδα μας είχε τον απόλυτο έλεγχο, καλή κυκλοφορία της μπάλας και κάποιες σημαντικές ευκαιρίες ήταν φανερό ότι θα πηγαίναμε σε ένα κλειστό παιχνίδι. Ο ρυθμός μετά τα πρώτα 25' μπορεί να έπεσε αλλά η ομάδα μας δεν έπαψε να κυνηγάει το γκολ. Ένα γκολ που ήρθε στο 55' από σουτ του Πόι μέσα από την περιοχή με τον αντίπαλο τερματοφύλακα σχεδόν εξουδετερωμένο στην προσπάθεια που είχε κάνει για να σταματήσει το εκπληκτικό γυριστό σου του Καπνίδη που βρήκε το δοκάρι προτού η μπάλα καταλήξει στα πόδα του Αργεντινού. Και αν και οι αντίπαλοι μας πέρα από κάποιες μετρημένες αντεπιθέσεις δεν έδεχιναν επικίνδυνοι ήρθε το λάθος του Τζινάρ όπου σε ένα δυνατό μακρινό σουτ εκτίμησε λάθος την φάση και αντί να διώξει την μπάλα με γροθιές προσπάθησε να την συγκρατήσει με αποτέλεσμα να του φύγει από τα χέρια και να καταλήξει στα δίχτυα. Ο ΑΡΗΣ όμως έδειχνε αποφασισμένος να κερδίσει, δεν αρκέστηκε στην επίτευξη του στόχου της ανόδου και προσπάθησε μέχρι στην τελευταία φάση να πετύχει το νικηφόρο γκολ. Κάτι που το κατάφερε με τον Κυβελίδη στην τελευταία φάση του αγώνα που με προβολή με το μπούτι(!!!) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τέλος καλό όλα καλά δεν μπορούμε να πούμε ακόμη μιας και εκκρεμεί η εκκαθάριση και όλα όσα εξαρτώνται από αυτή όπως είναι η μη αδειοδότηση της ομάδος για την επόμενη χρονιά με περιορισμό στις μεταγραφές ή το ακόμη χειρότερο σενάριο που θέλει τα χρέη(ή μέρος των χρεών) να επιστρέφουν στην ομάδα. Ο κ.Καρυπίδης ολοένα και πιο συχνά δηλώνει την βεβαιότητα του ότι ο ΑΡΗΣ θα πετύχει και σε αυτόν τον τομέα και αυτό που απομένει είναι όπως εξααγωνιστικά η άνοδος της ομάδος να επισημοποιηθεί και εκεί που πρέπει η εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ και η δημιουργία της νέας. Και αν για την ώρα μόνο ο λόγος του κ.Καρυπίδη είναι αυτό που μας κάνει αισιόδξους καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι ως τώρα έχει αποδειχθεί 100% συνεπής σε ότι έχει πει.

ΥΓ. Εντύπωση προκαλούν οι τοποθετήσεις φίλων της ομάδος που απορούν με την παρουσία(ή καλύτερα την απουσία) του κόσμου στο γήπεδο αναφερόμενοι στην "λαϊκή απαίτηση" για να οδηγηθεί στην Γ Εθνική η ομάδα μας... Πραγματικά ρε αδέρφια... ούτε για μια στιγμή δεν έχει περάσει από το μυαλό σας ότι μπορεί μια μειοψηφία αρκετά δραστήρια να "καπέλωσε" τον υπόλοιπο κόσμο του ΑΡΗ? ΄Ολους αυτούς που εδώ και χρόνια πήγαιναν στο Κλ.Βικελίδης και τα τελευταία 2 χρόνια απουσιάζουν?

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!