Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να μην δώσει άλλα δικαιώματα...

Posted On Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2016 23:07

Πρεμιέρα στο Κλεάνθης Βικελίδης για την FootballLeagueκόντρα στον Αιγινιακό σε ένα παιχνίδι όπου ο ΑΡΗΣ έχει 2 στόχους. Από την μια ο αυτονόητος στόχος της κατάκτησης των 3 βαθμών και από την άλλη η επίτευξη μιας πειστικής εμφάνισης που θα διώξει τα σύννεφα της προηγούμενης αγωνιστικής και μαζί την κάθε σκέψη για εμπόδια στον δρόμο της ανόδου.

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να βρεθούμε ξανά αντιμέτωποι με τον Αιγινιακό. Μια ομάδα που κερδίσαμε με 0-3 στο κύπελλο σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε πολύ εύκολα να είχε διαμορφωθεί διαφορετικά. Μάλιστα σε εκείνο το παιχνίδι ο Αιγινιακός είχε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το βασικό σχήμα του αλλά κάτι αντίστοιχο ίσχυε και για την ομάδα μας αν μπορεί κανείς να πει ότι ο ΑΡΗΣ έχει κάποιο συγκεκριμένο βασικό σχήμα. Αυτό το τελευταίο είναι το πρώτο που θα πρέπει να λύσει ο Ν.Αναστόπουλος. Όταν πετάς όλη την προετοιμασία και μια ντουζίνα φιλικά χωρίς να βρεις βασικό σχήμα τότε μάλλον κάτι γίνεται λάθος. Όταν μάλιστα έρχεται και η κακή εμφάνιση στην Καρδίτσα το μόνο που μένει είναι το λάθος... Η αλλαγή που επιβάλλεται να γίνει στην εικόνα του ΑΡΗ μάλλον θα αρχίσει από τα πρόσωπα. Γιατί μπορεί το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης να το έχει ο Ν.Αναστόπουλος αλλά δεν παύει και οι παίκτες που αγωνίσθηκαν στην Καρδίτσα να μην έδειξαν το απαραίτητο πάθος. Ο Τζιμπουρ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κάνει το ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι. Ενώ υπάρχουν και κάποιες πιθανότητες και για τον Μπουγκερά. Ο Μπαρκάν που άρεσε πολύ στα παιχνίδια που αγωνίσθηκε μάλλον επιστρέφει και κάπως έτσι αναμένεται να δούμε έναν διαφορετικό ΑΡΗ. Διαφορετικό ΑΡΗ και ως προς τον σχηματισμό και την φιλοσοφία της ομάδος που λογικά θα είναι σαφώς πιο επιθετική.

Μια από τις πιο σωστές απόψεις που ακούσθηκαν την ταραχώδη εβδομάδα που μας πέρασε είχε να κάνει με το συνολικό έργο και την φιλοσοφία του Ν.Αναστόπουλου. Δηλαδή αν σε αυτή την κατηγορία βλέπουμε έναν ΑΡΗ με πολλαπλάσιο μπάτζετ από τους αντιπάλους να παλεύει να κερδίσει με μισό μηδέν τότε του χρόνου στην σουπερλίγκα με πιο δυνατούς αντιπάλους πως θα αγωνίζεται η ομάδα; Άμυνα και άγιος ο Θεός; Καλό είναι να το έχει αυτό στο νου του ο Ν.Αναστόπουλος γιατί πέρα από την επιστροφή στην σουπερλίγκα ο Αρειανός θέλει και το κάτι παραπάνω. Άλλωστε για αυτό περνάει τον Γολγοθά των τελευταίων χρόνων. Για αυτό λοιπόν άμεση αλλαγή στην εικόνα της ομάδος και νίκη για να ξαναμπούμε στον σωστό δρόμο. Πάμε Αρειανάρα!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!