Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανατροπή και κορυφή!

Posted On Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016 11:28

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Αρειανάρα μας που σε συνδυασμό με τα στραβοπατήματα των άλλων ομάδων της κορυφής(η Λαμία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο) βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση! Η εξαιρετική μεσοεπιθετική λειτουργία, η ωραία εκτέλεση του Νέτο που έφερε την ισοφάριση και τα 2 όμορφα γκολ των Μπαργκάν και Μιλούνοβιτς οδήγησαν στην ανατροπή και στο τρίποντο! Η άμυνα για ακόμη ένα παιχνίδι προβλημάτισε αλλά με τέτοια επίθεση ευτυχώς υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα!

Όπως σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια στο ξεκίνημα η ομάδα μας μπήκε δυνατά και διεκδίκησε το γκολ που λίγο έλειψε να έρθει μόλις στο 10' αλλά ο τερματοφύλακας του Πανελευσινιακού όπως και στη συνέχεια κράτησε την εστία του ανέπαφη. Κόντρα στην ροή του αγώνα ήρθε η αδράνεια της άμυνας μας και έδωσε την ευκαιρία σε ένα δικό μας παιδί όπως είναι ο Αγγελούδης να κάνει το 1-0. Μερικά λεπτά αργότερα και πάλι η κακή αντίδραση της άμυνας μας έδωσε την ευκαιρία για το 2-0 αλλά ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε. Αυτό όμως που βγάζει ο ΑΡΗΣ τις τελευταίες αγωνιστικές και αρέσει σε όλους μας είναι ο χαρακτήρας της μεγάλης ομάδας και η αποφαστικότητα για τη νίκη. Η ψυχρολουσία του γκολ πείσμωσε τους παίκτες μας, πίεσαν και κατάφεραν με απευθείας εκτέλεση από φάουλ του Νέτο να κάνουν το 1-1 στο 33'! Πέντε λεπτά πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου οι παίκτες μας συνδυάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή της Ελευσίνας με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει ιδανικά στον Μπαργκάν που δεν είχε πρόβλημα να κάνει από κοντινή απόσταση στο 2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα ήρθε και το τρίτο γκολ μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Μιλούνοβιτς(εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης) που έκανε το τελικό 3-1!

Παρά το στραβό ξεκίνημα η ομάδα όχι μόνο έπιασε κορυφή αλλά με την εικόνα της πείθει ότι έρχονται ακόμη καλύτερες ημέρες. Μάλιστα με την ποιότητα που διαθέτει το σύνολο του Ν.Αναστόπουλου ύστερα από 2 χρόνια στη Γ Εθνική μπορούμε να αρχίσουμε να μιλάμε και για ωραίο ποδόσφαιρο που μπορεί κάποιος να απολαύσει! Οι παίκτες μας κερδίζουν διαρκώς πόντους αυτοπεποίθησης και το πρόγραμμα που ακολουθεί θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο για να ανεβάσουμε και άλλο την απόδοση μας. Όσο για τους γνωστούς "λαϊκιστές" που είδαν μια ομάδα στο γήπεδο, κακή(και μεροληπτική διαιτησία υπέρ του ΑΡΗ) ας τους δικαιολογήσουμε μιας και πολλοί είναι αυτοί που επένδυσαν στο κόμπλεξ κατά του ΑΡΗ για να γίνουν αρεστοί... Μακάρι και όταν ο ΑΡΗΣ αδικείται να έχουμε να μιλάμε μόνο για μερικά φάουλ παραπάνω που δόθηκαν ή δεν δόθηκαν... Έτσι ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ να τους πονάς πάντα!

ΥΓ. Ξεσπάθωσε ο Αναστόπουλος στη συνέντευξη τύπου και καλά έκανε! Άλλωστε όταν η ομάδα σου είναι σχεδόν από την αρχή εκεί που πρέπει να είναι, κερδίζει και παίζει και καλό ποδόσφαιρο τότε έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει!

ΥΓ2. Ας ελπίσουμε αυτό να ήταν το τελευταίο παιχνίδι που δεν είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ο κόσμος του ΑΡΗ.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!