Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η περσινή χρονιά "οδηγός προς αποφυγή"

Posted On Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2017 13:22

Μερικές ώρες πριν την πρώτη επικίνδυνη έξοδο της χρονιάς και άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο δηλώνουν αποφασισμένοι φέτος η ομάδα να μην παρεκλίνει ούτε σπιθαμή από τον στόχο της ανόδου. Αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση που αρέσει σε όλους μας αλλά η αλήθεια είναι ότι για την ώρα δυσκολευόμαστε να την αφουγκραστούμε στον βαθμό που την εκφράζουν όσοι απαρτίζουν τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ. Το εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα είναι η πρώτη θεωρητικά δύσκολη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα και εκεί ευελπιστούμε να δούμε με πράξεις την ανωτερότητα της ομάδος μας.

Το πρώτο δείγμα γραφής με τον Αιγινιακό ήταν πέρα για πέρα θετικό. Δεν παύει όμως απέναντι μας να είχαμε μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της FootballLeague. Τα Τρίκαλα από την άλλη αν και σε σχέση με πέρσι είναι αποδυναμωμένα συνεχίζουν να λογίζονται ως μια από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας. Σε τεχνικό επίπεδο ακόμη ούτε για την ομάδα μας δεν μπορούμε να πούμε πολλά πολλά, πόσο για τους αντιπάλους μας. Αυτό όμως που έχει σημασία σε κάθε παιχνίδι και ιδιαίτερα στα εκτός έδρας όπου σε κάθε επίσκεψη μας θα δούμε την γνωστή δίψα για να κερδίσουν τον μεγάλο ΑΡΗ είναι η ομάδα μας να δείχνει το πάθος, τη συγκέντρωση και τον ξεκάθαρο προσανατολισμό προς την επίτευξη της νίκης.  Και φυσικά το πιο σημαντικό από όλα που μας δίδαξαν οι προηγούμενες αποτυχημένες χρονιές σε Γ και Β Εθνική είναι να μην δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα στις υπόλοιπες ομάδες καν να σκεφτούν ότι μπορούν να μας κερδίσουν αλλά και να μας προσπεράσουν στην βαθμολογία. Αυτό έγινε πέρσι και για αυτό ακριβώς θα πρέπει την Κυριακή το βράδυ ο ΑΡΗΣ να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με τους 3 βαθμούς της νίκης. Απουσίες και μικροτραυματισμοί υπάρχουν αλλά όταν ξεκινάς με ένα ρόστερ περίπου 30 ετοιμοπόλεμων ποδοσφαιριστών σε μια σεζόν όπου τα "μεγάλα ονόματα" δεν υπάρχουν, η απουσία συγκεκριμένων παικτών δεν γίνεται να αποτελεί ούτε δικαιολογία αλλά ούτε και βαρίδιο που θα τραβάει πίσω την ομάδα.

Αν η ομάδα μαζεύει τους 3 βαθμούς σε κάθε παιχνίδι όλα τα υπόλοιπα στην πορεία θα γίνουν ασήμαντες λεπτομέρειες. Από το ποιος παίκτης θα αγωνιστεί, από το ποιο σύστημα ακριβώς επέλεξε ο Σπανός αλλά και το πιο σημαντικό που τις τελευταίες σεζόν μας έχει στοιχειώσει… το τι γίνεται στα άλλα γήπεδα και το αν κέρδισαν και πως οι συνδιεκδικητές της ανόδου. Παίξτε σαν ΑΡΗΣ, πάρτε το διπλό και όλα τα υπόλοιπα θα πάρουν το δρόμο τους!

ΥΓ.  Καλώς ή κακώς έτσι όπως τα κατάφερε η διοίκηση της ομάδος μας σε συνεργασία με τους αντίστοιχους της Μπόκα την Τετάρτη ακολουθεί το μεγάλο φιλικό με ήδη αρκετό κόσμο να έχει ξενερώσει με το σήριαλ της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα. Ακόμη και η σκέψη να πάμε σε "φιλικό-γιορτή" την Τετάρτη χωρίς να έχουμε κερδίσει τα Τρίκαλα με ξενερώνει…

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!