Κυριακή, 05 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στη δράση...

Posted On Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015 21:15

Μετά τις ολιγοήμερες πασχαλινές διακοπές μας και την ανυπόφορη αναγκαστική διακοπή από τα γήπεδα αρχίζουμε να μπαίνουμε σιγά σιγά και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Βλέπετε για όλους εμάς που ο ΑΡΗΣ είναι ο τρόπος ζωής και η καθημερινότητα μας τόσο μεγάλη αποχή από τα γήπεδα βλάπτει σοβαρά την υγεία μας. Ιδίως όταν βρισκόμαστε σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για τον ΑΡΗ με αποτέλεσμα να αναγκαζόμαστε να πιέζουμε τον εαυτό μας και να μην εξωτερικεύουμε όλα αυτά που σκεφτόμαστε για ότι συμβαίνει γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.

Η εύκολη νίκη επί του Πανσερραϊκού τόνωσε την ψυχολογία μας αλλά η διακοπή του πρωταθλήματος μας έκοψε την ευφορία που αισθανόμασταν μιας και προσγειωθήκαμε στην σκληρή πραγματικότητα που μας θέλει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας παρακαλώντας για ένα στραβοπάτημα των ανταγωνιστών μας... Την ίδια στιγμή η ροή ειδήσεων των τελευταίων ημερών που περιλαμβάνει "κατσάδες" εξ Αμερικής για όσους τολμάνε να κριτικάρουν, ντροπιαστικές δηλώσεις από ανθρώπους που θα έπρεπε να ξέρουν(και να εκφράζουν) καλύτερα από τον καθένα μας το τι εστί ΑΡΗΣ, "στοχοποίηση" του κόσμου της ομάδος για τα άδεια ταμεία της ΠΑΕ και του ΑΣ αλλά και διάσπαρτες περίεργες αναφορές για την πορεία της εκκαθάρισης αλλά και το ενδεχόμενο η 2η θέση να οδηγεί στην Football League. Τα γνωρίζουμε, τα αναφέρουμε και αναγκαστικά τα προσπερνάμε μιας και τη δεδομένη χρονική στιγμή το 5 στα 5 και το στραβοπάτημα του Πανσερραϊκού είναι το μόνο που πρέπει να μας αναφέρει.

Ο ΑΡΗΣ φέτος είχε από το ξεκίνημα της χρονιάς 3 αποστολές να ολοκληρώσει με επιτυχία. 1) Να βάλει γερές βάσεις εντός και εκτός γηπέδου ώστε να μεγαλουργήσει στο μέλλον, 2) να κερδίσει την άνοδο τερματίζοντας πρώτος, 3) να γίνει η εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ και η σύσταση της νέας. Ήδη στην πρώτη αποστολή έχουμε αποτυχεί παταγωδός σε αντίθεση με τις άλλες 2 που ακόμη τις παλεύουμε αν και μέσα Απριλίου δεν θα έπρεπε να μας απασχολούν. Ούτε για πλάκα δεν πρέπει να σκέφτεται κανείς το ενδεχόμενο αποτυχίας και πολύ περισσότερο δεν θα πρέπει να καλλιεργείται κλίμα αποτυχίας. Ο ΑΡΗΣ κόντρα στον Πανσερραϊκό απέδειξε ότι είναι καλύτερος όπως θα το αποδείξει και κόντρα στην Καβάλα. Προσηλωμένοι όλοι στους στόχους μας και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε στην ώρα τους...

ΥΓ. Στα επόμενα 4 παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ θα υπάρχουν κουπόνια ενίσχυσης για το ανδρικό βόλεϊ. Άλλη μια "σπουδαία" κίνηση από τους ανθρώπους του ΑΣ  που φανερώνει σε πόσο "ικανά χέρια" βρίσκεται ο ΑΡΗΣ σήμερα. Όχι πες μου... εσύ θα σκεφτόσουν?

ΥΓ2. Την ίδια στιγμή που οι άνθρωποι του ΑΣ με κάθε τρόπο προσπαθούν να πείσουν και τον τελευταίο Αρειανό που τους βλέπει καλοπροαίρετα ότι δεν μπορούν (ή δεν θέλουν) τα γνωστά παπαγαλάκια προσπαθούν με διάφορες μπηχτές να μας πείσουν ότι η ενασχόληση του Γ.Ιωαννίδη με τον ΑΣ να μην είναι και το καλύτερο σενάριο... In KALAS we trust... όπως λένε και οι Αμερικάνοι...

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!